2777
2789
عنوان

چندسالتونه❓️نصیحت یا پیشنهاد برای اونایی ک کوچیکتره ازتون❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 311 بازدید | 53 پست
هر کاری هرکاری خاستی شروع کنی ببین خدا میپسنده بعد بسم الله کن نماز اول وقت یادت نره سرچشمه همه خوبی ...

ممنونم بابت نظرتون 

واقعا درست میگین من تا زمانی ک نماز اول وقت میخونم همه چیز زندگیم نظم میگیره اما امان از کاهلی

لایک نکن هموطن،اگ خودم گفتم لایک کن🥲😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چطور میشه صبور بود؟چی باعث میشه صبور بودن رو یادبگیریم؟متاسفانه آدم بشدت هیجانی هستم و اصلا صبور نیس ...

قبل از هر واکنشی یکم با خودت فکر کن بعد واکنش نشون بده من متاسفانه خیلی برون گرام و زود عصبی میشم و زود آروم میشم عجولم جو گیرم در کل مودیم متاسفانه،کاشکی یکم صبور بود سریع به هر کنشی واکنش نشون نمیدادم

دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔
چقدر قشنگ گفتین خب من اصلا تاحالا انیمه ندیدم چی پیشنهاد میدین؟

توکیو ریونجرز(اکشن،درام،ایسکای

ازدواج فرخنده من(رومنس،فانتزی،برشی از زندگی

باد شکن(کمدی،اموزنده،اکشن،گنگ و خلافکاری

دورورو(اکشن،سامورایی،درام،ماجراجویی

دیمن اسلیر(اکشن،فانتزی،درام،کمدی

وایولت اورگاردن(رومنس،روزمرگی،فانتزی،درام

نورلند موعود(علمی تخیلی،اخراازمانی،درام،ماجراجویی

فرزندان گرگ(سینمایی،درام،روزمره

آسمان آبی او(رومنس،درام،جهش در زمان،سینمایی

وقتی مارنی آنجا بود(سینمایی،درام

به سوی جنگل کرم های شب تاب(سینمایی،رومنس،درام،روزمره

باغ کلمات(سینمایی،رومنس،برشی از زندگی

پاک شده(معمایی،ایسکای،درام

خب چجوری بگم، پوسته‌‌ی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.

همه تجربیات و دردامو یکجا بهت گفتم

مرسی بابت وقتی ک گذاشتی 

انشاالله موفق و خوشبخت و خوشحال باشی همیشه کنار همون آدمایی ک دوسشون داری:))

با افراد سمی قطع ارتباط کنیدکتاب بخونیدنماز بخونیدورزش کنیدشکرگذاری کنیدروزانه حداقل یک پادکست گوش ب ...

مرسی واقعا توصیه های بشدت خوبی بود

با فامیل یا دوستای داداشتون وارد رابطه نشینهیچ وقت اول ب ی پسر ابراز علاقه نکنیددل پدرومادرتون رو نش ...

همه این کارارو کردم و واقعا پشیمونم 

ولی الان سعی میکنم با پدرمادرم خوب باشم چون توی  این دوسالی ک خونه بودم واقعا فهمیدم هیچکس جز خانواده مهم نیست هیچکس جز پدرومادرم به فکرم نیستن هرچقدر هم اخلاق بد داشته باشن 

به ادما اعتماد نکنین مشکلات خانوادگی رابطتون رو ب کسی نگین چون بعدا دوستاتون این موضوع رو موقع دعوا ...

دقیقا همینطور شد ک میگی و شد درس عبرت:)

قبل از هر واکنشی یکم با خودت فکر کن بعد واکنش نشون بده من متاسفانه خیلی برون گرام و زود عصبی میشم و ...

دقیقا من همینطوریم بعدش از خودم عصبانی میشم بعد ک دیگ فایده ای نداره 

توکیو ریونجرز(اکشن،درام،ایسکایازدواج فرخنده من(رومنس،فانتزی،برشی از زندگیباد شکن(کمدی،اموزنده،اکشن،گ ...

خیلی خیلی ممنونم سیو کردم تکی تایم آزاد ببینم 

لطف کردی❤️

دقیقا من همینطوریم بعدش از خودم عصبانی میشم بعد ک دیگ فایده ای نداره

ببخشی لایکت کردم🙈

دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔