2777
2789

سلام بچه ها .. دندونم و دو ماهیی میشد عصب کشی کردم ‌‌...سع روز پیش رفتم پر کردم به دکتر گفتم بی حسی بزن گفت لازم نیس درد نداره ک ولی باش میزنم .. زد و تموم شد کارش پاشدم دیدم لثه کنار دندون آخرم کلا داغون شده ..زخم و خونی ..اثر بی حسی رفت چنان دردی کرد ک نمیتونستم حتی آب دهنمو قورت بدم ..الان سه روزه خوب نشده ...چیکار کنم 🥺🥺

فقط خدا و دیگر هیچ ....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام عزیزم برای من هم میشه قرآن باز کنی😪 اسمم عاطفه ۳۶ سالم شده ازدواجم جور نشده خیلی قرآن و دعا خو ...

سلام عزیز جان چشم باز میکنم 

نماز حضرت فاطمه و سوره بقره رو امتحان کردی ..من بعید میدونم حاجت نده

فقط خدا و دیگر هیچ ....
بقره نزدیک ۶۰ روز خوندم و چندین ماه توی خونه پخش کردم نماز هم خوندم چی دراومده میشه توضیح بدی؟

وقتی سوالا رو دقیق جواب ندی نمیتونم کمکت کنم گل 

نماز و چند روز خوندی و کدوم نماز حضرت فاطمه رو خوندی 

فقط خدا و دیگر هیچ ....
جادو رو نمیدونم عزیزم دعانویس نهنماز حضرت زهرا باطل السحر رو خوندم گلم که ۱۰۰ تا سوره باید بخونی یه ...

ببخشید دیر شد سرم خیلی شلوغه

شما باید سوره بقره رو انقدر بخونی تا جادو یا مانع از سر راهت برداشته شه ..کی گفته مدت خاصی داره؟ این اشتباهه چون آدم از میزان جادویی ک شده خبر نداره و نمیتونه بگه صد در صد با دو ماه یا ۴۰ روز رفع میشه 

دوم اینکه نماز حضرت فاطمه رو ۱۴ روز به نیت های مختلف بخون هر نیت یه دوره ۱۴ روزه میخواد مثلا نیت میکنی سحری جادویی هست باطل شه برای ازدواجت و در آخر هم میگی به حق این نماز باطل شه... نیت بعدی اینکه هر موانعی هست رفع شه ... نیت بعدی هر گناهی ک مانع میشه خدا ببخشه و ازدواجم جور شه .. ونیت بعدی اینکه خدا هیچ قدرت انسانی و شیطانی  نتونه مانع ازدواجم بشه  و نیت دیکه ک خیلی مهمه شیاطینی ک مانع میشن به حق این نماز کشته شن و برای نابودی شون بر سز راه ازدواجت بخون 

عزیزم میدونم نیت ها زیاد شد ولی باید همت کنی نشسته بخون خسته نشی 

سوره بقره هم سه قسمتش کن تا روون شی بعد کامل یه جا بخون 

سوره بقره روون شی ۴۰، ۴۵ دیقه طول میکشه 

نماز حضرت فاطمه یه ربع الا بیست دیقه 

فقط خدا و دیگر هیچ ....