2777
2789
عنوان

مادر شوهر بیادب عروس بیسیاست

40 بازدید | 3 پست

من به واسطه فوت پدرم چند روز خونه مادرشوهرن نرفتم یعنی حدود ۵۰روز روزهای زیادی تنها بودم و مادرشوهر و خواهرشوهرم با وجود اینکه به خونه ما نزدیکن نیومدن سر بزنن و حتی نکفتن تو بشین الان چهار ماه میکذره من نرفتم اونام نیومدندبجز یکی دوبار مادرشوهرم اومده امر‌وز مادرشوهرم به شوهرم گفته فلانی پیداش نیست 

اگه گفت چرا نمیای چی بگم بهشون 

خیلی بهم زور داره اینهمه بی حرمتم کردن دوست دارم یه چیزی بگم که جواب خوبی باشه راهنمایی پلیز

...یک عدد آدم...
هیچی بگو حوصله ندارم جایی برم ، البته عزیزم اگه بخوای همش تو خونه باشی و به پدرت فکر کنی افسرده میش ...

میدونم ولی خیلی بهم زور داره یه تعارف خشکم نکردن که بیا نمیدپنم اصلا چرا 

...یک عدد آدم...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای منم پیش اومده  وقتایی که نمی‌رفتم خونشون  براشون مهم نبود ، ولی به نظر من آدم باید اعتدال و حفظ کنه نمی‌گم برو بیفت اونجا ولی بالاخره زندگیه احتیاجت بهشون میفته   به قول معروف تف بالا سرند نمیشه دورشونو خط کشید  .سعی کن ازشون توقعی نداشته باشی اونا رو نمیشه تغییر داد  اگه نری یک کینه‌ای بزرگ سر دلت میاد که آرامش خودتو بهم میریزه