2777
2789

سلام. ۳۴ سالگی ازدواج کردم ، نزدیک عروسی متوجه شدم باردارم،الان ۲۲ ماهشه و اینبار ب خواست خودمون ۳ ماهه باردارم . بعد از اینکه باردار شدم پشیمونی از اینکه عجله کردم اومد سراغم، چون از شیر گرفتن پسرم ( در ۱۸ ماهگی ) همان و شروع شدن اذیت هاش همان . بغل میخواد و جفتم پایینه ، رو پا اصلا نمی‌خوابه و با شیر خوردن می‌خوابید اما الان حتی شیر پاستوریزه هم نمیخوره و...

حالا هدفم از تاپیک چیز دیگه ایه. اینکه احتمال زیاد دومی هم پسر باشه( می‌دونم همجنس برا خودشون و پدر مادر راحت تره اما مشکل اینه من دیگه حسرت ب دلِ داشتن دختر میمونم ) 

خستم از بارداری و ریخت و پاش خونه و بچه داری و زندگی نکردن برای خودم و... 

پس سه تا شیر به شیر ب هیچ وجه نمیتونم داشته باشم . 

اگرم بخوام صبر کنم دومی بره پیش دبستانی اون موقع ۴۳ سالم میشه و قطعا حوصلم کمتر میشه و تازه زمانی هست که بچه ها بزرگ تر شدن و من می‌خوام راحت بشم 

اون وقت سومی بیاد باز درگیر میشم .

بنظرتون دختر داشتن ب حدی مهمه ک بازم ریسک کنم تو اون سن یا کلا دیگه بیخیال شم و با همین دو تا گل پسر زندگیمو بگذرونم ؟! 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با همین دو تا گل پسرت زندگی کن خدا حفظشون کنه به نظرم سه تا بچه زیاده

اگه سنم کم بود مشکلی نبود اما دیگه اون موقع دیره و من جون ندارم هرچند الانمم جون ندارم ولی دیگه هرچی فکر کردم دیدم تک بچه هیچ جوره خوب نیس 

خوب کاری کردی همین الان دوتا را اوردی واقعا سن بالا کشش میخاد و اینکه ب نظرم اینکارو نکن دوتا کافی ...

دقیقا تضمینی هم نیس سومی دختر بشه اما اگه میخواستم بیارم باید آی یو آی میکردم که باز اونم قطعی نیس

دقیقا تضمینی هم نیس سومی دختر بشه اما اگه میخواستم بیارم باید آی یو آی میکردم که باز اونم قطعی نیس

ولی وااااقعا سخته اگه کمکی نداری ریسک نکن  من ی دونه دلرم ۶ ساله هنوز دارم فک میکنم برا دومی واقعا قدرت میخاد سومی را اوردن

ولی وااااقعا سخته اگه کمکی نداری ریسک نکن من ی دونه دلرم ۶ ساله هنوز دارم فک میکنم برا دومی واقعا ق ...

راستش سر همین پسرمم با شوهرم دعوا داریم و میگه تو نمیتونی نگهش داری . ماشاالله زیاد هم اذیت می‌کنه 

بخاطر همینم از بارداری دوم حس غم و پشیمانی دارم