2821
2789

لطفا برام دعا کنید دانشگاه فرهنگیان قبول شم 🤍

بین این همه انرژی منفی سایت 

بیایید یکم دل ما مجردهارو اب کنین 😍

یا کاری که براتون کرده و خیلی به چشمتون اومده....

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوبیش اینکه ندارمش 🤣🤣

☠️❌آقایون درخواست ندین ❌☠️من همانم که پسندید و پسندیده نشدچشم من، چشم تو را دید ولی دیده نشد عاشقت بودم و به هزاران ترفند سعی کردم که بفهمانم و فهمیده نشد..

امروز رفتیم بیرون 

دوتا دختر تقریبا کلاس هفتم شاید!

نشستن رو به رو شوهرم .با چشم که شوهرمو خوردن بماند...

اومدن از کنارمون رد شدن بعد یکیشون به اون یکی گفت وای این پسره چقدر خوشگله😐😐😐😐😐(نا گفته نماند شوهرم ورزشکاره)

اصلا موندم چی بگم فقط یه جوری نگاش کردم که بفهمه چقدر برای خودش و سنش متاسفم. 

نمیگم شوهرم خیلی خوشگله و بحث پز و تعریف نیست!

فقط دوس داشتم یه درد دل ساده باشه ...

چقدررررر متاسفم همیننن

پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩‍⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚

ایشالله عزیزم بهترین ها برات پیش میاد ❤️😘

قربون تو بشم🤍

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

شبا منو توی بغلش میگیره و تا صبح منو بخودش محکم می چسبونه.نصف شبا با صدای بوسیدنش از خواب می پرم

چقدر مزه میده ایننن🥺🥺🥺👌

یکبار از آبادان رفتیم خرمشهر من دو شب بود نخوابیده بودم،بعد کنار ساحل ماشینو پارک کرد گفت سرتو بذار روی پام بخواب یکم بعد بریم بازار بگردیم تازه داشت خوابم می‌برد یه اقاعه داشت به خانومش رانندگی یاد می‌داد به نامزدم گفت میشه پشت ماشینتون بهش یاد بدم مشکلی نیست نامزدم گفت اشکالی نداره بابا این چه حرفیه فقط آروم بچه خوابه🥺😂

با تعجب سرمو آوردم بالا گفتم چی گفت آره دیگه پس فکر کردی خیلی بزرگ شدی؟کلی ذوق کردم

🤧

نام‌اثرفشار امتحانات😂😂

🤣🤣🤣🤣

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792