2821
2789
عنوان

بیایین از خوبی های همسرتون بگید 😍♥️

| مشاهده متن کامل بحث + 813 بازدید | 39 پست

فعلا نامزدیم عید ازدواج میکنیم

اخلاقش خیلی خوبه خیلی مهربونه زیاد عصبی نمیشه مث چشاش بم اعتماد داره ینیاااا بگم الا روزه میگه اوکی روزه

بش شک میکنم بیشتر وقتا میگم بابا ی ادم چجو میتونه اینقد خوب باشه قطعا یه ریگی ب کفشش هه ک اینقد خوبه😂

ولی نه واقعا حرف نداره بچم

لبخندهرگزملاک‌شاد‌بودن‌نیست.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هرچی فک کردم بااین که خوبی زیاد داره ولی یادم نمیاد

اینکه چندوقت پیش دعوا داشتیم وهنوز ازش دل چرکینم بی تاثیر نیست فعلا فقط بدی هاش به ذهنم میرسه 

ولی خوبی هاش بیشتر بدی هاشه😂

اها یکی یادم اومد

ناراحت میشم بغض میکنم سرمو برمیگردونم هی سرشو اینوراونور میکنه ببینه اشکم درنیومده باشه اگه گریم بگیره سریع چشماش پرمیشه 

وقتی بیرون میریم چشمش به چشم منه که ببینه اگه چیزی دیدم دوست دارم برام بخره .. هر میوه ای بیاد نگاه به قیمتش نمی کنه سریع برام میگیره.. 

وقتی مریض بشم صبح ها صبحونه ام رو آماده می کنه میزاره بالا سرم که بیدار شدم بخورم، حتی پاشوام می کنه، توی این ۱۲ سال هر روزی میانگین ۵ بار رو می گه که عاشقمه.. وقتی کنارشم و می خندم یهو میگه خدارو شکر که خیلی دوست دارم این کارشو 😍😍

غذا بپزم کلی تعریف می کنه و با لذت میخوره، از سر کار بیاد خسته هم باشه منو می بره بیرون، پول احتیاج داشته باشم شده وام بگیره یا قرض برام تهیه می کنه و.... 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2825
2823