2777
2789
عنوان

کمک کنید چطور رفتار کنم😭

72 بازدید | 2 پست

سه هفده مادرشوهرم عمل داشت رفتیم  خونشون پرستاری همه کارها با من بود شوهرمم تا جایی که میتونست و سرکار نبود کمک حالم بود...دبگه در حد 3روز کمتر رفتم خونه مامانم اینا که سر بزنم 

به محض برگشتن قرار شده بود مادرشوهرم اینا بیان خونمون  چند رور بمونن چون خونشون تعمیرات داشتن 

دوسشون دارم واقعا هم پدرشوهر هم مادرشوهرم

ولی واقعا یه مدت از اونور بهم فشار اومد و مدت طولانی کنارشون بودیم و الانم از این طرف ر...روتین زندگیم بهم ریخته دیگه اهاصب ندارم فقط دلم میخواد تنها تو خونمون باشیم...اینم بگم خیلی اصرار داشتن خونه خودشون بمونن ولی خب بخاطر تعمیرات واقعا سخت بود اونجا بمونن...واسه همین ما خیلی اصرار کردیم که بیان...رو مخ ترین رفتار مادرشوهرم الان این هست و اینطور حس میکنم جلو شوهرم خیلی زرنگ و کار میکنه ولی وقتی خودمونیم الکی ققط تعارف میکنه...زورم میگیره ...از طرفی هم واقعا دیگه اخمام جلوشون رفته تو هم و دارم یه جورایی این بی حوصلگی رو نشون میدم...لطفا راهنمایی کنین چجوری این چند روز رو به سر کنم که خودمو الکی جلوشون خراب نکنم و اجر محبت هام زایل نشه 

بداخلافی نکن ولی سختم نگیر

راحت باش مثل مهمون رفتار نکن 

انگار خودتی وشوهرت هچنان فقط غذا بیشتر بپز خسته شدی حاضری بزار

تو کریم تراز آنی که از نظر دور داری پرورده ی خودرا  یا   دورکنی به سوی خودکشیده ی خودرا  یا  آواره کنی ماوی داده خودرا  یا  به بلا سپاری کسی را که سرپرستی کردی تو و مهرورزیدی (دعای کمیل)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.