2777
2789

سلام خیلی دلم میخواست پرنده 🕊️داشته باشم 

یهو ب سرم زد ک از سایت دیوار خرید کنم

ولی کاش آگهی فروش عروس هلندی نمی‌دیدم

یهو چشمم افتاد ب آگهی ک ۳عدد عروس هلندی ۵۰۰هزار پیام دادم

برای خرید چون محل فروش سمت شمشیری بود خواهش کردم فروشنده بیاد سر خیابان سبحانی تهران

پرنده ها تحویل گرفتم داخل جعبه ۵۰۰هزار کارت ب کارت کردم

رفتم برای پرنده ها از پرنده فروشی دونه بخرم مخصوص عروس هلندی

پرنده فروشی که  پرنده ها دید

گفت پرنده ها مریض هستند 🤦و پرهاشون در حال ریزش

و سر پر ها ریخته رو بهم نشون داد گفت 

پرنده هات مریضی ایدز  پرندگان دارن 😔

خیلی ناراحت شدم از شنیدن این حرف و متوجه شدم ک نباید اعتماد کرد ب خرید فروش دستی

و شد تجربه خیلی تلخ

و درس گرفتم  فقط از پرنده فروشی معتبر خرید کرد 💢

بالا ۵۰تماس با فروشنده گرفتم  برای پس دادن پرنده 

دقیق ۲ساعت تمام تو خیابون موندم🤦🕊️

هزینه کرایه رفت آمد 

کلی تنش عصبی گرفتم 

و فحش شنیدم ازشون

و باتوجه ب چت و ضبط صدای ک ازشون داشتم گفتم شکایت میکنم ب زور حاضر شدند ۵۰۰برگردونن  ب حسابم

پرنده ها تحویلشون دادم البته ۱۰۰هزار شد ضرر من

کار ب هزینه ندارم فقط چون ایدز پرندگان داشتن این عروس هلندی ها خیلی ناراحت شدم ک اگر پرنده فروشی آگاهم نمی‌کرد بچه ها من چه مریضی های در انتظارشون بود😔خواستم بگم اگر از هر سایتی خرید میکنید

حواستون باشه 

و هر چی می‌خواین بخرین استاد و خردمندی کنارتون باشه 

ک مثل من دچار کلاهبرداری نشید 

و اینو بگم این ک مبلغ۵۰۰هزار بود ولی چ بسا اگر حواستون نباشه میلیونی ضرر کنید

حوالش ب حضرت عباس هر کسی ناحق ب من بپیچه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا متاَفم بابت تجربه ی تلخت❤️

ممنونم که مطلعمون کردی🌹

انشاالله همیشه سلامت باشین✨✨

آقایون متاهل، لطفا به جای درخواست دوستی به زنای مردم، برید با زن معصوم خودتون که صبح تا شب درگیر بچه داری و خانه داریه دوست شید و محبت کنید، حق داره به گردنتون و در برابرش مسئولید.                                       

مرسی بابت تجربه ت ولی خرید از دیوار هندونه سر بستس، خیلیا هم اینطوری کلاه بردار نیستن، یه آشنایی نژاد عالی گربه ش رو توی این سایت میفروشه 

اینستا پیامتونو جواب میدم ❤️ neda_banoot
بچه آدم منظورتون بود؟ ایدز پرندگان کاری به آدم نداره

درسته ولی شاید ویروس دیگه داشته باشند و اگر نهفته بود قطعا برای بچه انسان ضرر داره کلا خواستم آگاه کنم حواستون باشه ب هر خرید فروش کلاه سرکسی نره

اصلا به نظرم شخصا حیوان خانگی دوست ندارم ما فقط آکواریوم و ماهی داریم. پرنده ها خیلی آلودگی ایجاد میکنن و هیچ ارزونی بی دلیل نیس 

🖤ای خدایا به آرزوی من نگاه کن 💔آرزوم اینه از ‌شهرمون برم و دیگه اینجا برنگردم. اینجا افسرده شدم بزرگترین آرزومه. توروخدا برام صلوات بفرستید به آرزوم برسم 🖤

دیوار کلا ترسناک شده

درسته دلم گرفته الان اون پرنده ها کدوم خونه می‌خوام برم و بالاخره ب فروش میرسند چ کریضی در کمین اون خانواده میشه

واقعا متاَفم بابت تجربه ی تلخت❤️ممنونم که مطلعمون کردی🌹انشاالله همیشه سلامت باشین✨✨

ممنون گلم فقط ناراحت اینم الان ب کی می‌خوام بفروشن اگر پرنده فروشی مریضی مطلع نمی‌کرد منم متوجه نمی‌شدم 

مرسی بابت تجربه ت ولی خرید از دیوار هندونه سر بستس، خیلیا هم اینطوری کلاه بردار نیستن، یه آشنایی نژا ...

خیلی ها شریف هستند ولی میون همین انسان ها شریف بعضی ها نامرد هستند ک فقط مالی فکر میکنن وکاری ندارن ب ضرر طرف