2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من تاپیک زده بودم چن وقت پیش راجب قطع ریزش مو و رشد مجدد حتما بخون و انجام بده معجزه میکنه

ی سوال طبع بدنتون گرم یا سرد؟

من طبع بدنم گرم چه عرض کنم آتیشه

عیبی نداره؟

برای خودت ارزش قائل باش تو لایق بهترین‌ها هستی
واقعا خودت جواب گرفتی

من ریزش شدید مو داشتم

خیلی شدید

یک ماه میشه ک هرروز ب کف سرم اسپری میکنم

دیگه

دروز شده

چن تا دونه اونم وقتی شونه میزنم

خیلی عالی جواب گرفتم

و در کنارش هم ویتامین دی استفاده میکنم

مثل اسپند روی اتیش شده

عزیزم من تاپیک زده بودم چن وقت پیش راجب قطع ریزش مو و رشد مجدد حتما بخون و انجام بده معجزه میکنه

پیداش نکردم میشه اینجا بگید لطفا

با افتخار یه دختر دهه شصتی ام...من از تبار دخترهای تکراری نیستم من از نسل همان تافته های جدا بافته ام...              
ی سوال طبع بدنتون گرم یا سرد؟من طبع بدنم گرم چه عرض کنم آتیشهعیبی نداره؟

من طبع بدنمو نمیدونم

از کجا باید بفهممم

خودم همیشه فکر میکنم گرممم

میتونی

خودت با سوالاتی متوجه بشی طبعم گرمه یا سرد؟

من موهام خشکه، یهبار رزماری زدم کف سرم بدجور خارش گرفت، همون یه بار هم زدم دیگه ادامه ندادم، فکر کنم به موهای خشک نمیسازه

کاش به جای گشت ارشاد گشت شادی داشتیم، هرکی شاد نبود میبردن ازش میپرسیدن؛ مشکلت چیه شاد نیستی؟ بگو ما برات حلش کنیم. ....... خیلی عجیب است در کشور مسلمان دنبال روزه خوار میگردن تا مجازاتش کنن، اما در طول سال سراغی از گرسنگان نمیگیرن تا آنها را لقه نانی دهند..  .  .  .  ............. نه مستی نشان کفر است، نه جانماز نشان دینداری. نه پاکان را باکی از مستی، نه مستان را امکان دورویی. نه مویی نمایان نشان از هرزگی، نه چهار قد نشانه پاکی. هرکس هرآنست که ببوید نه آنکه ظاهرش گوید. نه مدافع بدی باش نه در فکر تدفین حقیقت. قضاوت کار ما نیست

پیداش نکردم میشه اینجا بگید لطفا

جوشونده ی

میخک با رزماری

ینی

دم میکنی

بعد ک خنک شد

میریزی داخل ظرف اسپری

هرشب یاهرقت تونستی اسپری کن کف سرت و با دستت درحد یکی دودیقه بمال

خواستی صبحش برو حموم

من مشکلی ندارم

هرروز صبح بیدار میشم میزنم

شبممیخوابم میزنم

دوروز در میان میرم حموم

واسپری رو باید در یخچال نگه دارید و یکی دوهفته میتونین استفاده کنید

من ریزش شدید مو داشتم خیلی شدید یک ماه میشه ک هرروز ب کف سرم اسپری میکنم دیگه دروز شده چن تا دونه او ...

مرسی حتما امتحان میکنم . خدا خیرت بده . خارش کف سر نگرفتی چون من با هر چیزی خارش میگیرم . فکر کنم ختمی هم توش بریزم خوب باشه

من طبع بدنمو نمیدونم از کجا باید بفهممم خودم همیشه فکر میکنم گرممم میتونی خودت با سوالاتی متوجه بشی ...

من به شدت بدنم داغه هرکی کنارم میشینه میگه انگار بدنت گرما میده😁

اصلا گرما رو نمیتونم تحمل کنم

تعریق خیلیه زیاد

مواد غذایی طبع گرم مثل گردو و زنجبیل و خرما باعث جوش صورتم میشه

زود جوش و زود رنج هم هستم

برای خودت ارزش قائل باش تو لایق بهترین‌ها هستی
مرسی حتما امتحان میکنم . خدا خیرت بده . خارش کف سر نگرفتی چون من با هر چیزی خارش میگیرم . فکر کنم خت ...

چرا اوایل میخارید

من کف سرم ب شدت چرب میشد

ینی هرروز باید میشستم موهامو

ک دیگه

حتی

تا یک هفته سرم چرب نمیشه من حتی ساقه های موهامم اسپری میکنم

مثل

سرم دوفاز میمونه انقد نرم و لطیف میکنه 😅

جوشونده ی چای سبزم خیلی خوبه

موهامو نرم و لطیف میکرد