دیوونه_سابق مدیر عضویت: 1402/03/21 تعداد پست: 4304 عنوان بچه ها تروبه خدا رد نشید | مشاهده متن کامل بحث + 130 بازدید | 15 پست بچه ها موهام چربه روغن رزماری بزنم موهام میریزه ⁉️یه هفته اس هرشب میزنم صبح میشورممیگن جوشونده رزماری و آب برنج خیلی خوبهروزی چند بار بزنم و اینکه بعدش بشورم؟؟تا الان روغن زدم بعد قطعش کنم و محلول بزنم چیز بدی نمیشه ؟! توروخدا کمکم کنید من مجرمم جرمم اینه که دخترم:)))) کاربر مرد حق درخواست دوستی نداره وگرنه تعلیقه🥱 گاهی اوقات خیلی زود دیر میشود 🙌🏻 سعی می کنم انرژی مثبت بدم 🎈 جمله همیشگی دعام با خدای رنگین کمان هست ❤️💕🌈اگه خواستی بگو تا برای توام دعا کنم🎈 1404/03/02 | 21:46 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دیوونه_سابق مدیر استارتر عضویت: 1402/03/21 تعداد پست: 4304 برای ضد ریزش استفاده میکنی؟ نه برای رشد ولی الان گوگل دیدم زده استفاده زیاد تحریک پوست سر میاره من مجرمم جرمم اینه که دخترم:)))) کاربر مرد حق درخواست دوستی نداره وگرنه تعلیقه🥱 گاهی اوقات خیلی زود دیر میشود 🙌🏻 سعی می کنم انرژی مثبت بدم 🎈 جمله همیشگی دعام با خدای رنگین کمان هست ❤️💕🌈اگه خواستی بگو تا برای توام دعا کنم🎈