2777
2789
عنوان

حسم تو دیت اول

111 بازدید | 14 پست

بچه ها با یکی آشنا شدم رفتم دیدمش و طبق معمول ازش خوشم نیومد ولی بهش نشون ندادم اونموقع که باهاش بودم الان برم بهش بگم؟ چی بهش بگم؟ 

بگم اون حسی که انتظار دارم داشته باشم رو باهات ندارم خوبه؟

خسته شدم انقد همرو بعد قرار اول رد کردم پس کی قراره مرد مناسبمو ببینم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مگه عکسش رو ندیده بودی؟

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
چجوری پیدا میشه

اجازه بدید توی مسیر تحصیل،کار یا حتی توی زندگی روال عادی براتون فرد مناسب پیدا بشه به خدا توکل کن و بسپار بهش مطمئن باش به کائنات دستور میده قشنگ واست میچینه

مردی که میره دیت هیچ وقت فرد مناسبی نیست

دل من کی قراره راه بیاد دارم پیر میشمکی بهش بگم ؟ یه وقت حس بدی به ظاهرش پیدا نکنه؟

نه قرار نیست تخریبش کنی خب 

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸
اجازه بدید توی مسیر تحصیل،کار یا حتی توی زندگی روال عادی براتون فرد مناسب پیدا بشه به خدا توکل کن و ...

عزیزم تو همین مسیر ها با اینها آشنا شدم 

چه حرف عجیبی پس چطور باید یه نفرو شناخت اگه دیت نرفت؟

فکر کنم معنی دیت رو نمیدونی ینی دو نفر بشینن تو کافه باهم صحبت کنن ببینن بهم میخورن یا نه

عزیزم تو همین مسیر ها با اینها آشنا شدم چه حرف عجیبی پس چطور باید یه نفرو شناخت اگه دیت نرفت؟فکر کنم ...

معنی دیت رو میدونم

با دیت هیچ وقت نمیشه کسی رو شناخت

بعدم اگه آشنا بودین که پس چجوری به دلتون نیفتاد؟ معمولا اول از یکی خوششون میاد بعد میرن صحبت هاشون رو می‌کنند واسه ازدواج ببینن اصلا به هم میخورن یا نه

معنی دیت رو میدونمبا دیت هیچ وقت نمیشه کسی رو شناختبعدم اگه آشنا بودین که پس چجوری به دلتون نیفتاد؟ ...

هم دانشگاهی بودیم من حضوری ندیده بودمش اون منو دیده بود 

چه حرفا می‌زنید تو عصر قجرید 

بچه که نیستیم دیت رفتنمون مشکل داشته باشه ۲۵ ۳۰ سالمونه دیگه