2777
2789

از شوهرم خیلی خیلی دلخورم 

تمام این سالها خیلی بهم زخم زده و هر چند وقت یکبار یادم میاد و حالم بد میشه و بهم میریزم.

هیچ وقت هم جبران نکرد که یادم بره 

من عاشق خودم بودم 

الان با رفتارهاش کاری کرده که احساس بی کفایتی و ناکافی بودن میکنم.

دارم میرم پیش ی مشاور ولی زیاد امیدوار نیستم فقط دارم تو این گرونی پول حروم میکنم ...

آخ قلبم درد گرفته... از فشار غصه و ناراحتی ... 

الان ی نمونه از بی منطقی هاش رو براتون تعریف میکنم 

شما نظر بدید ببینید حق دارم بهم بریزم یا نه؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند روز پیش مادرش رو دعوت کرد خونمون برای ناهار 

منم از صبح ساعت ۷ و نیم بیدار شدم  و کلی کار کردم 

ظرف آماده کردم 

دو نوع غذا درست کردم

سبزی پاک کردم و شستم

سالاد آماده کردم

خونه رو جمع و جور کردم 

کلی ظرف شستم

ساعت ۱ هم غذا آماده بود و سبزی و سالاد و ظرف ها و سفره هم روی اپن چیدم تا بره دنبالش مادرش و بیاد 

بهش گفتم ترشی هم بخر 

وقتی اومد فراموش کرد ترشی بخره 

ی کمی ترشی تو یخچال بود گفتم اشکالی نداره همون رو میذاریم

ادامه....

بعد دیدم انجام داد و رفت سر سفره پیش مادرش 

و یعد منم تند تند داشتم دیس دوم برنج رو آماده میکردم 

بعد دیدم با لحن بدی که ققط خودم میفهمم گفت بسه دیگه بیان سر سفره !! و من فهمیدم از لحنش که ی مرضی اش هست 

بعد منم با عجله اومدم .

بعد میخواستم به بچه کوچیکه غذا بدم بعدگفت ی بشقاب اضافی نیاوردید برای آشغالهای ماهی؟‌ 

منم برای اینکه کارش راه بیافته گفتمبیا فعلا بشقاب من من فعلا نمیخورم میخوام به بچه غذا بدم 

بعد با حالت بدی گفت نمیخوری؟؟ 

در صورتی که من  اکثر اوقات غذا نمی‌خورم سر سفره و مشغول بچه ه آپ اما اون لحظه براش مهم شد

بعد دوباره بعد ناهار بچه یک هفته ست پاش رو پشه نیش زده توجه نکرده حالا مادرش پرسیده پاش چی شده ی حالت طلبکارانه بهم میگه پاش چشه؟؟ منم گفتم پشه نیش زده و عمدا ادامه دادم که دارم بهش پماد میزنم 

اونم با ی حالتی گفت بزن بزن پماد بزن با حالت دستوری

و اتفاقا پماد هم دوباره آوردم دادم دستش که بزنه به پاش 

امروز سر ی موضوعی باهم بحثمون شد و بهش گفتم که چرا اون روز اینطور رفتار کردی؟؟ و فکر کردی من نفهمیدم باهام بی دلیل بد شدی؟؟ 

وااای بچه ها آتیشم زد با حرفش 

بهم میده تو نمیدونی دلیل داره کارم 

تو ی زنی نباید وسایلت آماده باشه 

تازه حالا میخوای ترشی و زیتون  تو پیاله بریزی نباید از قبل آماده باشه؟؟ یعنی آتیشم زد 

این همه وسیله آماده کرده بودم و چیده بودم و خوشمزه بود همه چی برای دو تا ظرف ترشی ببین چه دیدگاهی داشت؟؟ 

و من گرررر گرفتم و دعوای سختی کردیم