2777
2789
عنوان

شوهرم

225 بازدید | 8 پست

بچها من شوهرم  خیلی باهم دعوا میکنیم   شوهرم نیدونه ی سری حرفا چیزا ناراحتم میکنه انجام میده  

میدونه خونوادش اذیتم میکنن میگه مگه چیکارت کردن  

ی جور بازی روانی که من خزص بخورم   من میمیرم وقتی حال منو نمیفهمع  وقتی از اونا حمایت میکنه بچها من تو دعوا مثل جنون بهم دست میده مثلا خودمو میزنم کاز میکرم خودمو خیلی میزنم بد شوهرم اروم ارومه 

نمیدونم چیکار کنم 

به نظرتون من مریض روانی ام؟؟ 

مثلا  امروز دعوا کردیم  سه ساعت من ی گوشه بی حال افتاده بودم اومد یکم خانومم خانومم کرد بد محلش ندادم 

ساعت پنج رفته با داداشش قهوه خونه   ۶ ب من زنگ زده بیا بریم بیرون گفتم نمیام عوض اینکه بیاد خونه ادم باشه و...     رفته معلوم نی کجاست هپففف   الان داره منو خرص میده این بی تفاوتیش ب من داره دیونم  میکنه ب نظرتون چیکار کنم الان اروم شم 

منم برم بیرون بش پیام بدم کلید خونه فلان جاس چون کلید نداره  

یا نه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اون ادم ریلکس و بیخیالیه اخلاقشه چون شما هیجانی هستی عذاب میکشی مردا همشونم ب نظرشون خانوادشون کاری نکردن ببین منم مثل تو خودکشی میکردم تا یچی بهم میگفتن شب تا صب نمیخابیدم غذا نمیخوردم گریه میکردم بعد دیدم کسایی ک ب من حرف میزنن حالشون خوبه فقط من گریه میکنم دیدم مگ من اسکلم؟ چرا باید حرص بخورم؟ ولشون کن راحت باش برای خودت 

🫂🙂سردرگم در هیاهو

بی تفاوت نبوده دوبار اومده آشتی کنه راه ندادی 

اگه بخوای کشش بدی فقط خودت اذیت میشی .چرا خونسردی تو حفظ نمیکنی و به خودت آسیب میزنی اخه

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏

سعی کن روی آرامش خودت کار کتی چون اگر بیشتر مواقع جو خونه منفی باشه علاوه بر اینکه دیدن ناراحتیت عادی میشه براش از خونه هم فراری میشه

{در نهایت همه تنهاییم...}   لطفا افراد زیر۲۰سال در تاپیک‌هام که به تجربه نیاز دارن شرکت نکنن و منو هیچ جا ریپلای نکنن ممنونم.