2777
2789
عنوان

خوشبحال هرکی قشنگه یا حتی معمولی

133 بازدید | 7 پست

قیافم خیلی زشت و داغونه

یعنی داغون تر از خودم هیچ جا ندیدم

یه هیکل قناصیم دارم که انگار شبیه مردام

نمیدونم خدا با من چه مشکلی داشت و چرا خلقم کرد

عکس نمیدم جهت درد دل بود

...

دقیقا تعریفت از قیافه زشت چجور قیافه ایه؟

کورد کرمانج🫡خراسان شمالی🏡گیتاریست🎸 تکواندوکار🥋 موتور سوار🏍 عشق ماشین🫠{له هَه‌ر دَه‌ر کوردَه‌ک هَه‌یَه، ئَه‌و دَه‌را وارِه مَه‌یَه🙂✌} همدیگه و قومیت ها توهین نکنید. با تشکر🫡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر خوبه آدم بتونه از غم هاش خارج بشه خیلی سخته میدونم مشکل ما از بی کسی و کمبود محبته:(

من همه جور مشکل دارم

فقر و بی پولی

بی کسی و کمبود محبت و حتی بیماری

ولی بدترین دردم همین ظاهر زشتمه

اگه ظاهرم خوب بود بقیه بدبختیا برام قابل تحمل میشدن

...
غیر قابل تحملنگاهش میکنی چندشت میشهشکل میمون

ولی بازم قشنگی چهره  یه چیز معمولیه

مثلا وقتی دوستم میگه اون آدمو نگاه اه اه چقد زشته

وقتی من نگاهش می کنم می بینم چهره ش به دل می شینه و اون قدرم بد نیست که ادم چندشش بشه

کورد کرمانج🫡خراسان شمالی🏡گیتاریست🎸 تکواندوکار🥋 موتور سوار🏍 عشق ماشین🫠{له هَه‌ر دَه‌ر کوردَه‌ک هَه‌یَه، ئَه‌و دَه‌را وارِه مَه‌یَه🙂✌} همدیگه و قومیت ها توهین نکنید. با تشکر🫡

ولی بازم قشنگی چهره یه چیز معمولیهمثلا وقتی دوستم میگه اون آدمو نگاه اه اه چقد زشتهوقتی من نگاهش می ...

یه چیز سلیقه ای

اشتباه شد معمولی نوشتم