2777
2789

من خیلی زودباردارشدم که قاعدتا هیچ زوجی فکر نمی کنم خودشون انقدر زود تصمیم داشته باشن(توعقدباردارشدم،اما همه فکر میکنن ماه اول ازدواجم بود،چون نزدیک خونه رفتنمون بود بارداریم)

بعد هرکس میفهمه میگه عهههه ناخواسته بوده؟

نمی دونم من حساسم یا هرکسی به بچش بگن ناخواسته بهش برمیخوره

درسته تواین زمان خودمم امادگی نداشتم اماهیچ وقت نگفتم چراهست🥲

فقط 24 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

حالا خواسته بود یا ناخواسته

امضامو بخون✨️👈به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور.... چرا هنوز غصه میخوری آخه عزیز من؟! توکل کن به خدا😍🤌🥲《☕🧘‍♀️📚》.. تا اینجا اومدی یه صلوات بفرست برا سلامتی و ظهور امام زمان عج🥰❤️🫶

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جان دل هرکاری کنی براش حرف میزنن 

اینجا بارها گفتم چهل ساله هستم و تازه نی نی دار شدم البته دومی گفتن بهش زنگوله پای تابوت یک سری بی شخصیت معلوم الحال

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

حالا خواسته بود یا ناخواسته

دارع میگه خودشم ناخواسته بوده تو عقد شده 

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

گوربابای حرف مردم ازشوهر خودت بتردارشدی به هیچکسم ربطی نداره ازاین به بعدگفتن جوری چوابشونو بده که دیگه نتونن تکرارکنن

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر خوشگلم تو یه هدیه باارزش از یه بانوی گرانقدری  خداروشکر که دارمت♥️

این خیلی سوال زشتی هست از کسی پرسیده بشه....اینجا هم دیدم هر کس بچه سوم را باردار باشه، همین سوال را می پرسند.‌

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 

بگو از خدا خواسته بود 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.