2777
2789
عنوان

چرا بعضیا عقده کاراگاه بودن دارن

145 بازدید | 29 پست

به شما چه ربطی داره که یکی حرفاش باهم جور در نمیاد 

منم بین دوتا کاربریم مشخصات متفاوت میزارم که با مطرح کردن مشکلاتم شناسایی نشم یا سنو اشتباه میزنم یا محل زندگیو

یه عده گجت شدن تو سایت صبح تا شب دنبال اینن که کی فیکه 

این موضوع به شما چه ارتباطی داره؟

خودت فهمیدی بسه 

جنجال راه میندازی که ستاره بزنن رو سینت

عشاق و سینه چاک های نظام تو تاپیک های من نظر ندن.   اینجوری اعصاب جفتمون راحته

چون اینجا برای خیلیا دل سوزوندن راهنمایی کردن ناراحت شدن بعد متوجه شدن ی سری داستان سرایی بوده و سرشون کلاه رفته.

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم این جور افراد بیشتر زومن روی قدیمیا و معروفای سایت

نمیدونم از چی میسوزن

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀

اینا خودشون انگار صاحب سایت هستن

جون کاربریشون لغو نمیشه

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

از بیکاریه😂

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀

آخه مگه نمیدونی سایت ارث باباشونه؟😂😂😂

از چشمم افتادی...حتی اگر برف و باران بیاید برای پاکی ات،عیسی و موسی برای عشقت،خدا به تو اشاره کند به عنوان معجزه در قرآنش،دیگر همان نمیشوی برایم....

آخه مگه نمیدونی سایت ارث باباشونه؟😂😂😂

✅️واقعا هست

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

اینا خودشون انگار صاحب سایت هستنجون کاربریشون لغو نمیشه

والا موندم طرف از کل روز پاچه یکی تو دهنشه بعد کاربریش  برای ۱۰سال پیشه 

اقا الان مثل قبل نیست مردم اعصاب ندارن 

مثلا یکی عقده کادو گرفتن داره میاد الکی تاپیک فیک میزنه دیگه نگرد دنبال زیربغل مار 

وا بده بابا

@مزدا۳‍ 

تاپیک ترکیده گفتم اینجا پیامم ببینی

تو تاپیک فزوعی گفتی من یادمه یاسی و شانزدهمین کاربری قشنگ ثابت کردن و حتی نی نی یار۵که اون موقع بود تایید کرد 

ولی هنوز با کمال پرویی تاپیک میزنه و گردن نمیگیره

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚

✅️واقعا هست

خود نی نی یار و مونا تهرانی اینقدر رو سایت حس مالکیت ندارن🤣🤣

از چشمم افتادی...حتی اگر برف و باران بیاید برای پاکی ات،عیسی و موسی برای عشقت،خدا به تو اشاره کند به عنوان معجزه در قرآنش،دیگر همان نمیشوی برایم....

شایدم کاربری خود ا ناس

شایدم کاربری خود ا ناس

به اشاره ظریفی نکته فرمودی 😂😂😂

منم از سال ۹۸هستم بخدا یه سال هم میخوندم ولی کاربری نداشتم

ولی این خود شاخ پنداریا دیگ قدیمی شده

نمیدونم چرا یسریا حس ارشد بودن دارن

منم از سال ۹۸هستم بخدا یه سال هم میخوندم ولی کاربری نداشتمولی این خود شاخ پنداریا دیگ قدیمی شدهنمیدو ...

حس لات کوچه خلوت دارن😂😂