2777
2789
عنوان

چرا بعضیا عقده کاراگاه بودن دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 145 بازدید | 29 پست

اراجیف و خزعبلات برای سر کار گذاشتن ملت سر هم نکن به بقیه مربوط نمیشه تو یه دونه کاربری داری یا صدتا کاربری داری ،وقتی خزعبلات که با عقل جور در نمیاد اینجا بلغور میکنن قطعا ملت میگردن ببینن ایستگاه شدن یا نه

منم از سال ۹۸هستم بخدا یه سال هم میخوندم ولی کاربری نداشتمولی این خود شاخ پنداریا دیگ قدیمی شدهنمیدو ...

چون بیکارن و همیشه در سایت

اینقدر بیکارن ک عکسی ک یکی میذاره می رن سرچ میکنن بیان گیر بدن بهش

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اراجیف و خزعبلات برای سر کار گذاشتن ملت سر هم نکن به بقیه مربوط نمیشه تو یه دونه کاربری داری یا صدتا ...

خانوم محترم من هیچوقت اراجیف سرم هم نکردم 

شماهم عقل داری و میتونی بفهمی قضیه منطقیه یا کشکی 

البته درصورت نداشتن باید دوستانو بسیج کنین تو سایت بگردن تا ثابت بشع 

ضمنن من هیچ موضوعی اینجا ایقد برام مهم نیست که دنبال راست یا دروغش باشم

چون ایقد بیکار نیستم

عشاق و سینه چاک های نظام تو تاپیک های من نظر ندن.   اینجوری اعصاب جفتمون راحته

کاربری سال ۹۶

از بچه ها اخاذی میکرد واسه چی

واست اینکه بچه معلول داره

بعد میرفت چیکار میکرد ژل میزد ب لب و لوچش

این خانمم چند وقت دیگه میاد سواستفاده میکنه ندارم 

الم بلم 

بهش کمک میکنن 

از کجا انقدر مطمئنی خانمه 

و بچه خودشه و شناسنامه خودشه 

واقعا چرا ماها از سال ۹۸کسی بهمون شک نکرده و دروغ سر هم نکردیم ی عده خنک فرض نکردیم اونه 

من میگم بعد اینم بفهمم میگم ب کسی ام ربطی نداره

حق گفت اعتصامی

یارو  ۱۰تا کاربری داره همه رو سرکار گذاشته غلط کرده 

🎐 تـمام تـمركـزت را روى مـقصـد بگـذار، حتـى اگر مسيـر امـروزت طوفـانى سـت..🌱
فعلا عضویتت ب اینچیزا قد نمیده چند سال دیگه میفهمی 😂😂

من عضویت سال ۹۸ دارم 

و اخرین کاربری که اسمش یادم موند مال ۹۹ که تعلیق شده 

چون مثل شما نمالیدم تا کاری بهم نداشته باشن

کاربری سال ۹۶از بچه ها اخاذی میکرد واسه چیواست اینکه بچه معلول دارهبعد میرفت چیکار میکرد ژل میزد ب ل ...

مجبور نیستی حرفای کسی که نمیشناسیو باور کنی 

که بعدا بخواد تیغت بزنه

@مزدا۳‍ تاپیک ترکیده گفتم اینجا پیامم ببینیتو تاپیک فزوعی گفتی من یادمه یاسی و شانزدهمین کاربری قشنگ ...

سلام قشنگ من شقایق نازم خوبی؟

اره اومدم دیدم تعطیل شده 

اره بابا هنوزم پرو پرو میاد😂

میگفتن ک فعلا تعلیقه چند روز همه رو بسته ب فحش 🥴

من عضویت سال ۹۸ دارم و اخرین کاربری که اسمش یادم موند مال ۹۹ که تعلیق شده چون مثل شما نمالیدم تا کار ...

توام زیاد حرص نخور شیرت خشک میشه 

حیفه😂😆😆

سلام قشنگ من شقایق نازم خوبی؟اره اومدم دیدم تعطیل شده اره بابا هنوزم پرو پرو میاد😂میگفتن ک فعلا تعل ...

سلام از من قلبممم قربونت برم قشنگم تو خوبی عزیزم 🫂💋

الان تاپیک اعتصامی ببین انگار بازه حرف میزنن

اره خجالت هم نمیکشه تازه به ماها که میگیم تاپیک میزنه عه بازم تو فیک کلی فحشمون میده تاپیکش قفل میکنه😂😂😂

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚

سلام از من قلبممم قربونت برم قشنگم تو خوبی عزیزم 🫂💋الان تاپیک اعتصامی ببین انگار بازه حرف میزنناره ...

فدات بشم ک 

خوبم ناز دلم❤️😘

اره الان میرم اونجا ببینم چخبره

وای خیلی رو داره قبول داری 🤦🏻‍♀️

آدمایی که عقده کاراگاه شدن دارن، حس کنترلن یا دنبال دلیل برای قضاوت هستن. کاری به تو نداره، فقط خودشون عقده‌ای هستن که نمی‌تونن بزنن کنار. اصلاً مهم نیست کی چی میگه یا چجوری زندگی می‌کنه. تو کارت رو بکن، بقیه خودشون میرن دنبال حاشیه‌شون.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!