2777
2789
عنوان

این روش رو اجرا کنین امروز روز رسیدن به حاجت هاست

| مشاهده متن کامل بحث + 3176 بازدید | 385 پست
تروخدا دعام کن بچه هام‌برام بمونن فردا میرم دکتر باردارم هرکی پیاممو میخونه تروخدا دعام کنه خیلی محت ...

چشم حتما عزیزم ان شالله که بچه هاتون صحیح و سالم به دنیا بیان❤

اگه امضامو دیدی برای رسیدن حاجتم صلوات بفرست❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه به نیتم خوندی دعام کردین بگین من هم شمارو دعا کنم . الهی که حاجت روا شین و خوشبخت دوعالم باشین

ممنونم لطف دارید بله خوندم براتون

عزیزم انشالله حاجت روا بشی

ممنون میشم برای منم از ته دلت دعا کنی که بدجور محتاجم

#قربانی کودک آزاری( خواهش میکنم مراقب بچه هاتون باشید حتی به نزدیکترین ادمای زندگیتونم نسپاریدشون من فقط هفت سالم بود ) در زندگیم سختی هایی را تحمل کردم که پیش از واقعه گمان نداشتم بتوانم. حتی بعدها باورنکردم که درآن ماجرا تاب آوردم. انسان خودش را نمیشناسد. خصوصا قدرت هایش را..دلم به اندازه  کل دنیا شکسته دلخورم از همه چیز و از همه کس غمی به اندازه کل جهااان رو دلم سنگینی میکنه. دوستان برام دعاکنید. دعاکنید همسرم از این همه بدهی و مشکلات رها بشه بمییرم برای غرور شکسته اش ازتون عاجزانه میخام که برای زندگیم دعا کنید حالم خیلی بده .(همسرم ورشکست شدن)
ممنونم لطف دارید بله خوندم براتون

قبول باشه یا خدا یا خالقم بلد نیستم ازاین بنده مهربونت تشکر کنم تورو قسمت میدم به احترام اخرین پیامبرت حاجت ایشونو که به صلاحشه رو عنایت کن الهی آمین🤲🙏

من مرد تنهایی شبم...
عزیزم انشالله حاجت روا بشیممنون میشم برای منم از ته دلت دعا کنی که بدجور محتاجم

چشم حتما عزیز دلم ،ان شالله که حاجت روا بشی به زودی❤

چ دیر دیدم حیف.برام دعا کنید همه چی درست بشه

اشکالی نداره عزیزم ،حتما براتون دعا میکنم ان شالله که به زودی حاجت شما روا بشه❤