2777
2789
عنوان

برای شوهرم

110 بازدید | 8 پست

ازت متنفرم واسه تموم وقتایی که حس ج داشتی ولی منو با زنهای دیگه مقایسه کردی

واسه تموم وقتایی که حس ج نداشتی و منو آدم حساب نکردی و زنهای دیگه رو این بار به جای مقایسه کردن خراب خطاب کردی

ازت متنفرم واسه تموم ده سالی که به پات موندم و هیچوقت منو هیچ جا نبردی یه تفریح دو نفره منو نبردی و به جاش فقط از خانوادم و خودم ایراد گرفتی

برای تمام وقتایی که به خانوادم توهین کردی و هیچی نگفتم

تموم روزایی که تا شب خوابیدی و اصلا فکر نکردی که من وجود دارم یا نه

واسه تموم وقتایی که پولت رو خرج کبوتر بازی کردی و هر سال باید اسباب کشی میکردیم چون صاحبخونه راضی نبود تو خونش کبوتر نگه داری

واسه نق زدن های شبانه روزت سر تمیزکردن خونه با سه تا بچه،سر غذا

واسه تموم وقتایی که تحقیرم کردی و بارها گفتی پشیمونی از ازدواج با من

کاش میتونستم یا بکشمت یا ازت جدا بشم چه کنم که سه تا طفل معصوم دارم و بابامم سالم نیست که بخواد با تو بجنگه

تجربیاتم در هر زمینه ای رو باهاتون به اشتراک میذارم در عوضش برای سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان عج الله صلوات بفرستید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام. ای وااااای 😔

سلام. هم "حق الله" هم "حق الناس" باید هر دو با هم رعایت بشن. انقدر نگو انسانیت کافیه و دیگرون رو هم به بی نمازی و بی حجابی و بی عملی و غفلت و گمراهی نکشون با این حرفا. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم. 

عزیزم نمیدونم چی بگم واقعا چرا با این اخلاق کوفتی چرا ۳ تا بچه انشااله خدا کمکت کنه یه جوری یا اهلش ...

حساسیت به داروهای پیش‌گیری

تجربیاتم در هر زمینه ای رو باهاتون به اشتراک میذارم در عوضش برای سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان عج الله صلوات بفرستید
الهی خدا حفظشون کنه برات انشالله بتونن زحمات و جبران کنن

ممنون عزیزم.

خدا برات خوش بخواد