2777
2789
عنوان

خابگاه راه دورم همه چی با خودمه

| مشاهده متن کامل بحث + 235 بازدید | 53 پست
ما که کلا کافه مافه نرفتبم نهاینش با دوستم میرفتیمدپارک نفری به بستنی پاک میخریدیم میخوردیم😂

منم نمیرم 

دوس هم ندارم برم ولی بقیه رو میبینم انقد خرج میکنن و تازه هر هفته میرن خونه کلی مداد غذایی و هرچی بوی میارن و باباهاشون از من بیشتر براشون میزنن 

تونمیدونی‌کجایی!بهش‌فک‌نکن‌چون‌قرار‌نیس‌بفهمیم 
عزیزم مث اینکه قیمت های الان دستت نیس ک منو با 7 سال پیش خودت مقایسه میکنی

من هنوزم دانشجو ام ولی واسه یک روز زیاده فوقش یک میلیون مگه کدوم شهری اگه تهران کرج باشه که آره خب خرج گرونه ولی نه شهرستان ها

آدم هارا حذف کن بگذار ذهنیتی تازه در تو به وجود آید که پز از اندیشه است

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تداخل داره با کلاسامیا تا شب طول میکشن خابگاه اجازه نمیده ازون طرف باید زنگ بزنن بابام تا اجازه بدن ...

ای بابا خب بگو پول نمیدی لاقل بزار برم سر کار پول رفت و امدمو دربیارم 

و دوید و افتاد.اما بلند شد؛باید می رسید!                ‌‌   ‌‌‌ ‌ ‌    یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده...:) ما که تقصیری نداشتیم جز آرزو های بزرگ🖤  

من هنوزم دانشجو ام ولی واسه یک روز زیاده فوقش یک میلیون مگه کدوم شهری اگه تهران کرج باشه که آره خب خ ...

یک روز چیه؟ 

میگم ماهی دو سه تومن بهم میدن 

نمیدونم بابام راجب درآمدش اصلا باهامون حرف نمیزنه ولی کارمند نیس خودش صاحب شغلهنمیدونم واقعا...

اگه دامداری داره که خیلی بی انصافه 

دیگه دوتومن چیه ادم از دختر خودش دریغ کنه!!!!

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

اگ بدونی چی ب سرم آوردن ک فرار کردم از دستشون و تاحالا ی ذره دلم برا هیچکدوم تنگ نشده اتفاقا از دستش ...

عه پس خوبه که از پیش خانوادت رفتی میخواستم بهت بگم برگردی شهرتون 

پس با این وضع باید یه فکر اساسی کنی چون چهارسال دیگه رو داری 

کارهایی مثل منشی فروشندگی فکرکنم بشه با اون ساعت دانشگاهت اوکی کنی 

اگه دامداری داره که خیلی بی انصافه دیگه دوتومن چیه ادم از دختر خودش دریغ کنه!!!!

هیچوقت گردنمون نگرفته :)

عه پس خوبه که از پیش خانوادت رفتی میخواستم بهت بگم برگردی شهرتون پس با این وضع باید یه فکر اساسی کنی ...

ازین میترسم ک تابستون قراره برگردم خونمون هرشب گریه میکنم 

نمیخام برم :) 

امیدوارم ی کار خوب برام جور شه 

منم نمیرم دوس هم ندارم برم ولی بقیه رو میبینم انقد خرج میکنن و تازه هر هفته میرن خونه کلی مداد غذایی ...

میدونم چی میگی منم خوابگاه بودم خیلی سختیا داره   واقعا خیلی سخته .ان شالله موفق باشی.بعضیا  یه اداهایی دارم که نگو  ادم میگو اگه اینا ادمن ما چی هستیم .مثلا یه دختره بود صبحانه فقط یه نوع غلات صبحانه مبخورد که فقط یه مغاره تو اون شهر داست .حالا ما هر روز صبح نون پنیر نهایت مربا .یا از نظر لباس یا نظر میوه جات یا وسایل  خیلی تفاوت هست 

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا
به بهانه ی کلاس زبان ورزش کتابخونه نمیتونی پول بگیری ازش؟

حوصلشو ندارم چون بعدا منت میزاره سرم 

دوسشون ندارم