2777
2789
عنوان

خابگاه راه دورم همه چی با خودمه

| مشاهده متن کامل بحث + 235 بازدید | 53 پست

باورت میشه من سال ۸۷ خوابگاه بودم پول بایطم سه هزار و پانصد بود بابام ۲۵۰۰۰ تومن میداد یکی دوهفته سر میکردم همه چی هم از خونه میبردم نهابت به ماست با میوه میخریدم .لباس هم تو خوابگاه معظلیه اینقدر که رنگا رنگ میپوشن ادم دلش لباس میخواد

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چ خانواده بی فکری کم کم ماهی ۱۵ تومن باید برات بزنن

ماهی 4 تومن شاید بزور بزنن 

اونم با منت ک تو خرجت بالاست 

انتظارشون اینه ماهی دو تومن بزنن و وقتی کم میارم و دوتومن دیگ میزنن پیش خودشون فک میکنن تو رفاه کاملم😂

تونمیدونی‌کجایی!بهش‌فک‌نکن‌چون‌قرار‌نیس‌بفهمیم 
هجده روز وقتی همه چی با خودته واقعا خوب رسوندی دوتومن هیچی نیست واسه این حتی روزی دویست هم نمیشه!!!!

نمیدونم چی بگم 

اصلا بیرون نمیرم 

همه بیرون میرن کافه میرن

کلا ی بار رفتم ب مامانم گفتم میخاست چشامو در بیاره انگار 

ماهی 4 تومن شاید بزور بزنن اونم با منت ک تو خرجت بالاست انتظارشون اینه ماهی دو تومن بزنن و وقتی کم م ...

وای خیلی بده اگه میتونی کار کن کنار درست ... تو ک اخلاق خانوادتو میدونستی شهر دور نمیرفتی

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    
نمیدونم چی بگم اصلا بیرون نمیرم همه بیرون میرن کافه میرنکلا ی بار رفتم ب مامانم گفتم میخاست چشامو در ...

دارن و نمیدن؟

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

نمیدونم چی بگم اصلا بیرون نمیرم همه بیرون میرن کافه میرنکلا ی بار رفتم ب مامانم گفتم میخاست چشامو در ...

ما که کلا کافه مافه نرفتبم نهاینش با دوستم میرفتیمدپارک نفری به بستنی پاک میخریدیم میخوردیم😂

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا
عزیزم ۷ ساله دانشجو ام ۱۸ساعت با شهر خودم فاصله دارم تا حالا یک بار دومیلیون خرج نکردم مگه چی کار می ...

عزیزم مث اینکه قیمت های الان دستت نیس ک منو با 7 سال پیش خودت مقایسه میکنی 

باورت میشه من سال ۸۷ خوابگاه بودم پول بایطم سه هزار و پانصد بود بابام ۲۵۰۰۰ تومن میداد یکی دوهفته سر ...

من با خونمون 10 ساعت فاصله دارم و همه چی با خودمه 

وای خیلی بده اگه میتونی کار کن کنار درست ... تو ک اخلاق خانوادتو میدونستی شهر دور نمیرفتی

اگ بدونی چی ب سرم آوردن ک فرار کردم از دستشون و تاحالا ی ذره دلم برا هیچکدوم تنگ نشده 

اتفاقا از دستشون راحت شدم 

انواع بیماری هارو گرفتم از دستشون ک درمان هم ندارن 

من با خونمون 10 ساعت فاصله دارم و همه چی با خودمه

میگم‌که اصبا اینقدر همه چی بالا رفته یه بستنی میخری ۲۵۰۰۰ تومن با خودم میگم با ۲۵۰۰۰ تومن چه جوری دوهفته سر میکردم .بازم افرین له سما نصفش فقط پای بلیط اتوبوس و قطار میره

دارن و نمیدن؟

نمیدونم بابام راجب درآمدش اصلا باهامون حرف نمیزنه 

ولی کارمند نیس 

خودش صاحب شغله

نمیدونم واقعا... 

اگ بدونی چی ب سرم آوردن ک فرار کردم از دستشون و تاحالا ی ذره دلم برا هیچکدوم تنگ نشده اتفاقا از دستش ...

اها پس همونجا شاغل شو ک بعد درستم همونجا بمونی به بهانه شغلت

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑