2777
2789
عنوان

خابگاه راه دورم همه چی با خودمه

| مشاهده متن کامل بحث + 235 بازدید | 53 پست
ازین میترسم ک تابستون قراره برگردم خونمون هرشب گریه میکنم نمیخام برم :) امیدوارم ی کار خوب برام جور ...

تابستون کجا میخوای بمونی ؟؟؟ تو اون شهر خوابگاهی پانسیونی چیزی هست تابستون بمونی؟

میدونم چی میگی منم خوابگاه بودم خیلی سختیا داره واقعا خیلی سخته .ان شالله موفق باشی.بعضیا یه اداه ...

من کلا یکی دو وعده در روز میخورم 

ممنونم عزیزم توعم همینطور 

تونمیدونی‌کجایی!بهش‌فک‌نکن‌چون‌قرار‌نیس‌بفهمیم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تابستون کجا میخوای بمونی ؟؟؟ تو اون شهر خوابگاهی پانسیونی چیزی هست تابستون بمونی؟

مجبورم برگردم خب😔😔نمیزارن بمونم ک 

حوصلشو ندارم چون بعدا منت میزاره سرم دوسشون ندارم

چاره ای نیست ک 

میتونی یک شغل انتخاب کنی دوره هاشو بگذرونی پولشو باهمون بهونه هایی ک گفتم از خانواده بگیری چندماه تحمل کنی و بعدش ازاد  

من کلا یکی دو وعده در روز میخورم ممنونم عزیزم توعم همینطور

یه دختره بود فهمیده بود یکی از بچه ها غذاهاس تمو سده گفت

امشب مهمون منید  چون نمره ام خوب شده . اون‌شب غذا درست کرد و فرداش رفت خونشون کلید در کمدشو گذاشت گفت مدیونید اگر از وسایل و خوراکی های من برندارید تا بیام باید تموم شده باشه.ادم های خوب بودن ادمای بدجنسم بودن 

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا
چاره ای نیست ک میتونی یک شغل انتخاب کنی دوره هاشو بگذرونی پولشو باهمون بهونه هایی ک گفتم از خانواده ...

فکر خوبیه 

مثلا چ شغلی؟ آشنایی ندارم :( 

یه دختره بود فهمیده بود یکی از بچه ها غذاهاس تمو سده گفت امشب مهمون منید چون نمره ام خوب شده . اون‌ ...

:)