2777
2789

دخترا فاصله سرما خوردگیم تا اینکی ۵روز شده

سری اول گرفتم کامل خوب شدم به فاصله ی ۵ روز دوباره گرفتم یکی از نزدیکانم مریض بود

مگه ممکنه آخه

آره شاید سیستم ایمنی بدنت ضعیفه

𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره شاید سیستم ایمنی بدنت ضعیفه

سری اول انقدر اذیت شدم ۱۰روز کامل حس بویایی چشایی نداشتم ۵ روزبود احساس میکردم تازه متولد شدم حسام برگشته بودن کامل خوب بودم

الان باز یکی دیگه شروع شده

آخه شنیدم میگن وقتی از مریضی خوب میشی سیستم دفاعی کامل اماده باشه دیگه به این زودی مریض نمیشی 

سری اول انقدر اذیت شدم ۱۰روز کامل حس بویایی چشایی نداشتم ۵ روزبود احساس میکردم تازه متولد شدم حسام ب ...

ن منم چند بار اینجوری شدم 

دکتر برو خودتم تقویت کن خوب شی زود 

𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂

خیلی بده ،بنظرت چی بخورم خوبه

پنی سیلین وی ۵۰۰ معجزه میکنه در کنارشم  استامینوفن ،ویتامین ث و مولتی ویتامین بخور

گیاهیم ترکیب هلیله سیاه،رازیانه وشکر سرخ بصورت مساوی پودر میکنی صبح ناشتا و قبل خواب یه قاشق چاییخوری میپاشی رو گلو بعدشم هیچی نمیخوری ینی اب رو اتیشه