2777
2789
عنوان

اگه كسي بخواد بهش موبايل قزض بديد ميديد

| مشاهده متن کامل بحث + 734 بازدید | 84 پست
دوتا گوشی داشته باشم اون بدرد نخوره رو قرض میدم

به درد نخوره نه جديد گرونه رو بخواد

زمانی که دنبال عشق نبودم  با اون آشنا شدم و زمانی که بیشتر از همه دوستش داشتم اونو از دست دادم💔میشه برای برگشتنش دعا کنید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نامزدم زمانی ک دوس پسرم بود گوشیمو بهش میدادم 

خانومی کُن و صَبرکن بازَم...🩶𝐕𝐢𝐝𝐚シ︎🦋اسم کاربریم آخرش نوشتم pvاین صرفا بخاطر این بود ک اسم کاربریم تایید بشه ،به این منظور نیست که درخواست دوستی قبول میکنم 💜لطفا درخواست ندید      ._.     مرحبا خوب دلـــ❤ــــم را به نگاهی بردی ،قبل تو هیچکسـی عرضه این کار،نداشتˢ💜

آیفون ۱۶ رو به کسی که خانواده هم نیست به نظرم نده فک کن یه درصد یه طوریش شه

خب همين دگ بعدش چطوري ادم بخره 

زمانی که دنبال عشق نبودم  با اون آشنا شدم و زمانی که بیشتر از همه دوستش داشتم اونو از دست دادم💔میشه برای برگشتنش دعا کنید 

والا من چندین بار پیش اومده بخاطر مدل گوشیم مجبور شدم قرض بدم 🫤

مدلش چي بوده؟برات مهم نبود؟

نه اعضا خانواده نيست گوشي جديدم ميخواد نه قبليم خب من ميگم اگه خراب شه چيكار كنم بگه دزد زد يا دير پ ...

عزیزم نده  بگو نمیتونم بدم اگه همسر داری بنداز گردن همسرت بگو نمیذاره اگه مجردی بنداز گردن پدرت و تموم  …نه گفتن واسه همین وقت هاست🙂

بابا اسی یه نه بگو خودتو راحت کن رودروایسی نکن بذار هرجوری طرف درمورد میخواد بگه و فکر کن عوضش اعصاب ...

اولش گفتم نه ناراحت شد گفت اززش ايفونت از من بيشتره ممنون واقعا 

خسيسي 

و قهر كرد گفت ميخواستم ١هفته دستم باشه 

اگه خانوادم باشم گوشیو میدمدر غیر این صورت قبول نمیکنمبعدشم نگاه کن ببین طرف پول گوشیو داره که اگه گ ...

نه نداره برا همينم قرض ميخواد 

اره دقیقا قبول دارم ولی خب کاره دیگه ،ی بار از دستش بیفته فاتحه گوشیو باید خوند😮‍💨

منم مثل شماس ولي خانواده ام نيست 

طرف قهر كرد گفت خسيسي و ارزش ايفونو از من بيشتر ديدي

من نامزدم زمانی ک دوس پسرم بود گوشیمو بهش میدادم

گوشيت چي بود؟نترسيدي پسش نده با خرابش كنه با دزد بزنه؟!

منم مثل شماس ولي خانواده ام نيست طرف قهر كرد گفت خسيسي و ارزش ايفونو از من بيشتر ديدي

به هیچ وجه نده من عمرا اگه ب دوست و اشنا بدم

اینم ک میگم قرض دادم واسه ۳/۴ساعت کلاس دانشگاه یا مهمونی بود اونم دختر خواهرم

به هیچ وجه نده من عمرا اگه ب دوست و اشنا بدماینم ک میگم قرض دادم واسه ۳/۴ساعت کلاس دانشگاه یا مهمونی ...

نه ميگه ١هفته قرض باشه دستم باشه 

ولي من اگه چيزيش شه دگ نميتونم بخرم فعلا 

تهشم گفت مرسي كه ارزش گوشيتو از من بيشتر ديدي