2777
2789
عنوان

اگه كسي بخواد بهش موبايل قزض بديد ميديد

| مشاهده متن کامل بحث + 734 بازدید | 84 پست
پس نداد؟!

😂😂من تاپیک رو نخوندم 

یجا توی خیابون یکی اومد گفت گوشی میدی زنگ بزنم به مامانم منم دادم فرار کرد رفت 😂😂

نه گوشی آیفونمو به کسی نمیدم اصلا و ابدا 

•معمار و طراح داخلی• •مشاور دکوراسیون و چیدمان• •تایپ شخصیتی ISTJ•
گوشی قدیمی رو بدم بهش ؟ نیاز داشته باشه اره میدم

نه گوشي نو رو بخواد ميدي 

زمانی که دنبال عشق نبودم  با اون آشنا شدم و زمانی که بیشتر از همه دوستش داشتم اونو از دست دادم💔میشه برای برگشتنش دعا کنید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه تازه خريده باشي چي؟خراب شه بشكنه بگه دزد زد چي؟

بابا اسی یه نه بگو خودتو راحت کن رودروایسی نکن بذار هرجوری طرف درمورد میخواد بگه و فکر کن عوضش اعصابت بهم نمیریزه و فکرت درگیر گوشیت نمی مونه

شب‌های هجر را گذرانديم و زنده‌ايم هنوز ، ما را به سخت جانی خود اين گمان نبود..                                               درخواست دوستی 🚫

عه یادش بخیر زمان مدرسه دبیرستان بچه ها اونا ک مادراشون میفهمیدن دوست پسر دارن از رفیقاشون گوشی و سیمکارت میگرفتن😂

هرموقع احساس میکنم حرص و فشار نخوردم و دارم سالم زندگی میکنم میام نی نی سایت خودآزاری😂لطفا برای برآورده شدن حاجتم ی صلوات مهمونم کن😍🌷ممنونم دوست خوبم❤️ مجبور نیستیم هم نظر نیستیم ریپ بزنیمو نظرمونو تو حلق دیگران کنیم🤗

اطلاعات هست اما نه خيلي بايد همرو پاك كني و اينكه تازه خريده باشي

نه بابا اگه تو باشه که اصلا به غیر خانواده نمی‌دم تازه به بعضی از افراد خانواده هم هیچی نباید داد نده فوقش ناراحت میشه دیگه

اگر پس نده، چی میشهمن هر وقت چیزی به کسی میدم ، پس نمیدهشما فکر کن اصلا پس نده. اگر آسیب میکنی یا با ...

نه اعضا خانواده نيست 

گوشي جديدم ميخواد نه قبليم 

خب من ميگم اگه خراب شه چيكار كنم بگه دزد زد يا دير پس بده 

زمانی که دنبال عشق نبودم  با اون آشنا شدم و زمانی که بیشتر از همه دوستش داشتم اونو از دست دادم💔میشه برای برگشتنش دعا کنید 

نه شخصیه

نه فرض كن گوشي درمت كه تازه خريدي اذلاعات خيلي روش نيست 

اگه ازت قرض بخواد ١هفته ميدي؟حتي اگه دوس دخترت باشه

من دادم به خواهر شوهرم واسه ده روز بعد دوماه ازش خواستم مادر شوهرم ناراحت شد و کلی بحث درست شد که حالا وی می‌شده میذاشتی دستش بمونه و کلی حرف دیگه 

مثل چی پشیمون شدم 😑

از کوتهی ماست که دیوار بلند است 😏