2777
2789
عنوان

اگه كسي بخواد بهش موبايل قزض بديد ميديد

| مشاهده متن کامل بحث + 734 بازدید | 84 پست
گوشيت چي بود؟نترسيدي پسش نده با خرابش كنه با دزد بزنه؟!

۴ سال پیش گوشی سری آ سامسونگ اومده بود من خریدم دوس پسرم گوشیش خراب شد من چند هفته دادم دستش خودمم با گوشی مامانم بهش اس میدادم .ن عزیزم اعتماد داشتم الانم ک دیگه ازدواج کردیم

خانومی کُن و صَبرکن بازَم...🩶𝐕𝐢𝐝𝐚シ︎🦋اسم کاربریم آخرش نوشتم pvاین صرفا بخاطر این بود ک اسم کاربریم تایید بشه ،به این منظور نیست که درخواست دوستی قبول میکنم 💜لطفا درخواست ندید      ._.     مرحبا خوب دلـــ❤ــــم را به نگاهی بردی ،قبل تو هیچکسـی عرضه این کار،نداشتˢ💜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه اعضا خانواده نيست گوشي جديدم ميخواد نه قبليم خب من ميگم اگه خراب شه چيكار كنم بگه دزد زد يا دير پ ...

یه نه بگو، خودت رو راحت کن

بگو شوهرم یا پدرم اجازه نمیده

من 10 سال پیش 15 میلیون یه ماهه به یکی قرض دادم، تا الان پس نداده، دیگه پیداش نکردم

نه ميگه ١هفته قرض باشه دستم باشه ولي من اگه چيزيش شه دگ نميتونم بخرم فعلا تهشم گفت مرسي كه ارزش گوشي ...

راستش برای من مهم نیست وهرجور دلش میخواد فکر کنه‌‌‌…چون واقعا خواسته معقولی نیست ..یک هفته بخواد ببره

۴ سال پیش گوشی سری آ سامسونگ اومده بود من خریدم دوس پسرم گوشیش خراب شد من چند هفته دادم دستش خودمم ب ...

درخواست دادم ميبيني يه لحظه

زمانی که دنبال عشق نبودم  با اون آشنا شدم و زمانی که بیشتر از همه دوستش داشتم اونو از دست دادم💔میشه برای برگشتنش دعا کنید 

اولش گفتم نه ناراحت شد گفت اززش ايفونت از من بيشتره ممنون واقعا خسيسي و قهر كرد گفت ميخواستم ١هفته د ...

بگو تو اصلا نباید همچین درخواستی از منوبکنی ،بذار قهربمونه همچین آدم پرتوقعی

شب‌های هجر را گذرانديم و زنده‌ايم هنوز ، ما را به سخت جانی خود اين گمان نبود..                                               درخواست دوستی 🚫

درخواست دادم ميبيني يه لحظه

جآن عزیزم اینجا نمیشه بگی؟

خانومی کُن و صَبرکن بازَم...🩶𝐕𝐢𝐝𝐚シ︎🦋اسم کاربریم آخرش نوشتم pvاین صرفا بخاطر این بود ک اسم کاربریم تایید بشه ،به این منظور نیست که درخواست دوستی قبول میکنم 💜لطفا درخواست ندید      ._.     مرحبا خوب دلـــ❤ــــم را به نگاهی بردی ،قبل تو هیچکسـی عرضه این کار،نداشتˢ💜