2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میندازن اطراف تهران درسته؟؟؟

بستگی به شهری که شرکت کردید داره

اگه شهر تهران رو زدی که همون تهران مدرسه میدن

اما اگه شهرستان های تهران شرکت کرده باشید هر شهرستانی که موقع ثبت نام انتخاب کردید همونجا میدن

خیلی طول کشید تا بفهمم کاری که خوشایند من نیست لزوما غلط نیست. انتظاراتی که از آدم‌ها دارم هم لزوما درست نیست و اساسا من جای حق ننشسته‌ام که متر و معیار درست و غلط باشم. این در ظاهر خیلی ساده به نظر می‌رسه ولی هم دهن من سرویس شد هم دهن زندگی تا من اینو بفهمم🙃
شما رفتی قبلا؟ از تجربه ت میگی؟

بله عزیزم، من قبولی پارسال هستم

چیو می خواید بدونید که توضیح بدم؟

خیلی طول کشید تا بفهمم کاری که خوشایند من نیست لزوما غلط نیست. انتظاراتی که از آدم‌ها دارم هم لزوما درست نیست و اساسا من جای حق ننشسته‌ام که متر و معیار درست و غلط باشم. این در ظاهر خیلی ساده به نظر می‌رسه ولی هم دهن من سرویس شد هم دهن زندگی تا من اینو بفهمم🙃
بستگی به شهری که شرکت کردید دارهاگه شهر تهران رو زدی که همون تهران مدرسه میدناما اگه شهرستان های تهر ...

من تهرانم ولی امسال دفترچه رو دیدم فقط اطراف تهران نیرو میگرفتن😐

عزیزم ممکنه بگید چی قبول شدید آموزگاری یا دبیری و حقوق تون چقدره

دبیری هستم

الان ۱۶ حکممونه که بعد کسر بیمه ۱۵ تومن دریافتی هستش

وای چه کمپس آموزگاری ها چقدر هستند؟

اونها یک میلیون بیشتر از ما می گیرن

چون ما چهار روز در هفته میریم مدرسه ولی اونها پنج روز در هفته میرن

اونها یک میلیون بیشتر از ما می گیرنچون ما چهار روز در هفته میریم مدرسه ولی اونها پنج روز در هفته میر ...

ای وای

واقعا حقوق معلم ها کمه. و سختی کارشون بالا

خدا برکت بده به مالتون عزیزم

به شادی خرج کنید