2777
2789

ی سوالی دررابطه با سختگیری های دانشگاه فرهنگیان ص وا ت داشتم اطلاع دارین که پوشش خانوما باید تا چ حد باشه؟

مثلا چادر پوشیدن تو دانشگاه واجب هس 

من پوشش معمولیه و متعادله نه خیلی باحجابم نه خیلی آزاد در حد اندازهس

از هرکی میپرسم اطلاع درستی نمیده یچی میگه آدمو بدتر گیج میکنن میگن تو فضای مجازی رو خیلی کنترل میکنن نمیشه تو هر جایی هر صحبتی کنی و مدام چکت میکنن تو بعضی گپهام اگه باشی دردسر میشه واقعا اینجوریه اینقدر پیگیر هستن ایراد میگیرن؟ 

گفتم از شما که با محیط دانشگاه بیشتر آشنا هستین  بپرسم که بهتره

میشه از بی معرفتی ها تنها شد...!                                         میشه از تنهایی بال در اورد و پرواز کرد🕊️

بلایک

فقط 42 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

راجب من میخوای بدونی 👈😎من ی کنکوریم امسال میخوام حق خودمو بگیرم با امید ب خدا و تلاش خودم 😍دوتا آرزو بزرگ توی دلمه ک میخوام هرچی زودتر بهشون برسم و برم سراغ آرزوهای بعدیم 🤩الان ک داری امضامو میخونی میشه برام آیت الکرسی بخونی ک ب دانشگاه مورد علاقم برسم❓❓👀تیکرمم بارداااااری نیست هدف روز کنکوره🌱

پردیس به پردیس شرایطش فرق میکنه

مثلا پردیس ما، من خودم گاهی پیش میاد که چادر نپوشم ولی مانتوی تا زانو دارم و موهامم مشخص نیست

مجازی رو خیلی اطلاع ندارم چون فعالیتی ندارم خیلی

ولی خب رو پست و استوری و اینا دقت داشته باشی بهتره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی به منقطه ای ک زندگی میکنی داره 

الان شهر ما فرهنگیان اجباری نیست همه چادر بپوشن با مانتو خیلیا میرن  البته مانتو نسبتا بلد ک کاملا باسنو بگیره 

و حتما نباید یه تار موت بیرون باشه 

این یک

ولی بعضی از شهرا مثل قم همه باید چادر بپوشن

فقط 34 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛
پردیس به پردیس شرایطش فرق میکنهمثلا پردیس ما، من خودم گاهی پیش میاد که چادر نپوشم ولی مانتوی تا زانو ...

با مانتو و مقنعه و مو ی مقداری معلوم باشه مشکلی داره؟ تو فضای مجازیم نه عکس خودمو میزارم نه پستی خاصی 

بعد این سختگیری ها با محل کار رفتن بمرور برطرف میشه

میشه از بی معرفتی ها تنها شد...!                                         میشه از تنهایی بال در اورد و پرواز کرد🕊️

بستگی به منقطه ای ک زندگی میکنی داره الان شهر ما فرهنگیان اجباری نیست همه چادر بپوشن با مانتو خیلیا ...

اها خب اوکی درحد مانتو مقنعه باشه 

بعد لاکو اینا چی ایراد میگیرن

اصلا نمیزارن ی مقدار کوچیک مو مشخص باشه؟ 

اخه من معلما مدرسمون دولتی بود میدیدم کاشت ناخن و آرایش داشتن میومدن به خودشون میرسیدن 

من از مشاورم پرسیدم می گفت کهبرای مصاحبه شماره تو و مکالماتت و چک می کنن حقیقتا نمیدونم تا چه حد درس ...

منم مشاورم میگفت حتی تا دمه خونه هم میان پرس جو میکنن

با مانتو و مقنعه و مو ی مقداری معلوم باشه مشکلی داره؟ تو فضای مجازیم نه عکس خودمو میزارم نه پستی خاص ...

ببین همه چی بستگی به محافظه کاری خودت و عوامل دانشگاه و به خصوص حراست پردیستون داره

برا همین میگم پردیس به پردیس شرایط فرق داره

مثلا چند روز پیش حراست به یکی از دوستام که مژه کاشته بود گیر داده بود

حالا چرا

چون خانم ماسک هم زده بود و خب طبیعتا وقتی ماسک میزنی چشم و ابروت بیشتر جلوه میکنه

ولی قبل ترش یکی دیگه گذاشته بود و بهش گیر نداده بودن

یا مثلا من چند ماه اول دانشگاه اصلا چادر نداشتم ولی به بعضیا تذکر داده بودن بابت چادر نپوشیدنشون

هر چی که هست باید سعی کنی پوششت موجه باشه حتی اگه چادر نذاری

ببین همه چی بستگی به محافظه کاری خودت و عوامل دانشگاه و به خصوص حراست پردیستون دارهبرا همین میگم پرد ...

اها یعنی نباید پوششم و رفتارم جوری باشه که توجهشون جلب بشه 

اگر که پوششم با مانتو اوکی باشه دیگه ایراد نمیگیرند که چادر بپوش و اینا 

لاکت اگه رنگش طوری باشه که به چشم حراست بیاد، بله گیر میدن😁

نه رنگ لاکم ناخنام همیشه رنگ معمولی هس و ناخنامم تا ی حدی بلنده نه زیاد 

راستی چه رشته میخونی؟