2777
2789

الان به دلایلی باهم در ارتباط نیستم

وقتی همه چی درست شد من چیکار کنم که بیاد چاق بشیم

چون دوست ندارم از لحاظ ابعاد بهم نیایم و فقط من چاق بشم😅

اون ۷۵ کیلیوعه قدش ۱۸۰

من ۱۶۶ و وزنم ۵۴

دوست دارم اونم ۱۰ کیلیو اضافه کنه بشه ۸۵ کیلیو منم بشم ۶۲ نهایتا ۶۴

اون به من میگه لاغری چاق کن ولی خودش اونقدی نمیخوره چاق شه

در واقع دوست داره بشه ۸۵ کیلیو ولی تلتشی نمیکنه چطور ترغیبش‌کنم؟

میشه یه صلوات مهمونم کنی؟ اگه دوست داشتی؛ غر نزن سرم باشه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من نامزدی ۶۲ بودم شوهرم ۷۰ بشدت دوتامون لاغر الان داریم میترکیم اون شده ۸۵ من شدم ۸۸😂😂😂😂

قدتون چنده؟

من دوست دارم موقع عروسی هردو چاق شیم

بعد ازدواج حتما چاق میشین نگرانش نباش تو زندگی اینقدر غذا جور وا جور و خوشمزه میخوریم بیش از اونی ک ...

آخه من میخوام برا عروسیم چاق شم دماغم کوچیک شه یکم

ولی اگه من چاق شم میترسم ابعادم از اون بیشتر شه😂

بعد ازدواج چاق میشید نگران نباش

ما هم همین بودیم

الان همش تو رژیم هستیم😂😂😂

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

قدتون چنده؟من دوست دارم موقع عروسی هردو چاق شیم

قدمن ۱۶۴ قد شوهرم ۱۸۰ ایناس

غذا خوشمزه بپز براش ببر دعوتش کن یا برید پیتزا فروشی نفری یه پیتزا بزرگ بخوردی درحد ترکیدن 😂سس و نوشابه حتما بخورین سالاد ماکارانی و الویه با سس فراوون ذرت هم چاق کنندس تنقلات و کیک و شیرینی ژله 

کیک خودت درس کن براش شکر زیاد بریز ژله خریدی خودتم یکم شکر اضافه کن بهش چیپس و پفکم بخورین بعد برنج ک میزاری روغن زیاد بریز خورشتم همینطور تو دوماه ده کیلو بیشتر اضافه میکنین