2777
2789
عنوان

نظر سنجی اسم دختر

427 بازدید | 47 پست

لطفا بگید اسم شادی برای نی نی دختر خوبه یا نه 

اگه به نظرتون خوب نیست،  اسم پیشنهاد بدین 

ممنون 

به یه مامان منتطر همفکری برسونید ❤️❤️❤️

وقتی جوابتو نمیدم بدون دلیلش اینه از شعور داشتنت قطع امید کردم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بهار

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

نه نورارَستاپناه

به نورا و پناه الرژی پیدا کردم واقعا،چرا همه جا هس

الان تو این لحظه فقط میتونم در وصف خودم به قول محمد یغمایی بگم: نشسته ام وسط زندگی...صبور...غمگین...امیدوار...خسته و ادامه دهنده...ادامه دهنده...

اول که بهت تبریک میگم ان شاالله قدمش براتون عالی باشه و سلامت باشه 😘 دوما که هیچوقت برای اسم از کسی نظر نپرس چون همیشه هستن کسایی ک باهات مخالفن هرررر اسمی که بذاری .

اون اسمی که دلت میخواد بذار و اینکه اپلیکیشن علم اسامی و از بازار دانلود کن ببین اسمی که برای بچه میذاری ارتعاشش حادثه ساز نباشه

کاربری دست دو خواهره😎

شادی قدیمی شده 

اسم جدید الان نمیدونم چی میزارن جدیدا هرروز یه اسمی میاد😂🥲

خودت اگه زندگيتو باور نكنی كی ميخواد بياد واسه آرزوهات بجنگه؟!✨️روياهاى بزرگ، شروع هاى كوچیکى دارن🩷متعهد🫀

پرستو

نغمه

گلشن

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

اول که بهت تبریک میگم ان شاالله قدمش براتون عالی باشه و سلامت باشه 😘 دوما که هیچوقت برای اسم از کسی ...

ممنون مهربون 

وقتی جوابتو نمیدم بدون دلیلش اینه از شعور داشتنت قطع امید کردم