2777
2789
عنوان

نظر سنجی اسم دختر

| مشاهده متن کامل بحث + 463 بازدید | 48 پست
به نورا و پناه الرژی پیدا کردم واقعا،چرا همه جا هس

من هم😔همچنین ماهلین و دلوین

حالا جالبه من میخواستم برای بچه هام اسم انتخاب کنم دنبال اسامی بودم که تو ثبت احوال فراوانی بالا ثبت نشده باشه.اینا فردا میرن مدرسه تو هرکلاس چندتا از ایناست.

11سال پیش زمان دختر من حلماهلیا اومده بوده بود همه میذاشتن.الان تو کلاسشون چندتا حلما هلما هلیا هست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه خوب نیست 

ساحل دریا

رابرت من این زندگیو دوست ندارم شبیه ... 💔🚬 اما افسوس تورو خواستن دیگه دیره دیگه دیره 💔به من نگو دوست دارم که باورم نمیشه💔 موند به قلبم حسرتش بدست بیارمت ولی عشق همینی هست که هست بخوام نخوام ندارمت این همه گذشت و باز تازه موند برام غمت ای کاش میشد برم عقب ای کاش ندیده بودمت

من هم😔همچنین ماهلین و دلوینحالا جالبه من میخواستم برای بچه هام اسم انتخاب کنم دنبال اسامی بودم که ت ...

نیلماه چطوه؟

وقتی جوابتو نمیدم بدون دلیلش اینه از شعور داشتنت قطع امید کردم

نیلماه چطوه؟

نه مهتاب بهتره

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

نیلماه چطوه؟

خیلی قشنگه

رابرت من این زندگیو دوست ندارم شبیه ... 💔🚬 اما افسوس تورو خواستن دیگه دیره دیگه دیره 💔به من نگو دوست دارم که باورم نمیشه💔 موند به قلبم حسرتش بدست بیارمت ولی عشق همینی هست که هست بخوام نخوام ندارمت این همه گذشت و باز تازه موند برام غمت ای کاش میشد برم عقب ای کاش ندیده بودمت

استارتر به نظرم شادی قشنگه و بامعنیاخیرا اسامی قدیمی که معنیش مشخصه مد شده باز...

شادی انرژی خوبی داره 

ساده و کوتاه 

اما نمیخوام قدیمی باشه 

نیلماه چطوره؟

وقتی جوابتو نمیدم بدون دلیلش اینه از شعور داشتنت قطع امید کردم