2777
2789
عنوان

خواهر شوهر و مادر شوهر دورو

315 بازدید | 16 پست

سلام دوستان من ۱۳ساله ازدواج کردم.  از اول  زندگیمون. شوهرم خیلی بهم توجه میکرد. ومادرشوهرم. خیلی. حسودی میکرد. و همچنین خواهر شوهرم.  دل من جوری هست که.  چیزی دلم قایم نمیکنم.  تو دلم دشمنی نمیکنم ولی میبینم  اونا دشمنی منو میکنن. کسی دعوتم می‌کنه مهمونی بهم  نمیگن.   وقتی میگم  فلانی منو دعوت کرده بود چرا نگفتی  طفره  میرن و دروغ پشت دروغ.  من باهاشون رفت آمد ندارم سالی یکبار یا دوبار اون عید  یا سلام علیک. ولی میبینم از دورادور  باز. سعی میکنن زندگیمو بچرخونن خونه ی کسی از طرفی شوهرم میریم به شوهرم میگه  نرین خونه اونا. ازتون بد میگفتن خلاصه دوس دارن ماتنها و بیچاره باشیم کسی هم دورمون نباشه دو بهم زنی میکنن. خواهر شوهرم هم شده جاسوس   پیام میده. به صورت خواهرانه از دهنم حرف می‌کشه.  ببینه چکار کردیم کجا رفتیم.   عین یه دوست. باهام رفتار می‌کنه. همه جا پشتمو خالی می‌کنه.   با پیام.  میگه. ما کیو داریمو و فلان تو یه جمعی. آدم  حسابم  نمیکنه می‌ره میشینه پیش داریم   و منو آدم حساب نمیکنه جاریم هم خودشیرینی می‌کنه هر وقت منو با اونا میبینه از فرصت استفاده می‌کنه  خواهر شوهرمو. میکشونه پیشش  تو یه جمعی من تنها باشم خلاصه. حرص نمی‌مونه که میدن   خواهر شوهر و مادر شوهرم خیلی دروغگو و دورو هستن.  الکی اداهای دوستو درمیارن  اصلا خوشیه منو نمی‌خوان.  موندم چکار کنم.  وقتی کارش پیش بیاد. میگه تو خواهرمی فلان وقتی دمش از پل رد میشه آدم حساب نمیکنن  ونیش میزنن چکار کنم با این آدمای دورو ؟

دیروز   مهمونی بودیم اونم. من به طرف گفتم  اگه جشن دعوت کنی به خود من زنگ بزن مادر شوهرم نمیگه بیچاره به خودم پیام داد دعوتم کرد.  رفته بودم جشن. مادر شوهرم رقصید  پیش همه ساپاش دادم. من رقصیدم آدم حساب نکرد. منو. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط کات 

دیگه خر نشو اشتی نکن 

دیگه صمیمی نشو 

زنگ زدن جواب نده 

دقیقا خارمادرشوهرمو‌توصیف کردی 

من کلا  خودشونو خاندانشونو بوسیدم کذاشتم کنار 

بزارهمه فکر کنن من بدم به درک سیاه

دیروز مهمونی بودیم اونم. من به طرف گفتم اگه جشن دعوت کنی به خود من زنگ بزن مادر شوهرم نمیگه بیچار ...

توام کرم داری مثلا برای چی شاباش میدی 

خوبه تورو انجا دیدن سکته نکردن 

فقط کات دیگه خر نشو اشتی نکن دیگه صمیمی نشو زنگ زدن جواب نده دقیقا خارمادرشوهرمو‌توصیف کردی من کلا ...

هزار بار خرم کردن. وقتی. کاری  دارن. با آدم خوب میشن.  آدم حساب نکنی هم میان تا خونت. تا رضایت کنن بیای  وقتی میری  کارشون تموم بشه. با یه لبخند روباهانه. میزارنت کنار  و  روو نمی‌دن بهت. 

توام کرم داری مثلا برای چی شاباش میدی خوبه تورو انجا دیدن سکته نکردن

فک میکنم منو بازی میدن ولی من می‌خواستم. بی فرهنگ بازی در نیارم.  خیلی بیشخصیتن هر چه خوبی کنی نمی‌فهمند.  

دور باش همون سالی یبار بر 

چرا پیام های خواهر شوهرتو جواب میدی

سعی کن اونو بیصدا کنی پیام هاشو نبین تماس هاش رو جواب نده از ۱۰ بار یبار جوابشو بده بعد بگو گیر و گرفتاریم 

الکی بزن به کوچه علی چپ بگو گوشیم خرابه 

یا دست بچه بوده شوهرتم بگو اینجور میکنم  شوهرتم که پایه اس باهات

خدایا شکرت 

هزار بار خرم کردن. وقتی. کاری دارن. با آدم خوب میشن. آدم حساب نکنی هم میان تا خونت. تا رضایت کنن ب ...

مهم نباشه یکبار برای همیشه از دلت حذفشون کن 

هر چی ازت خواستن انجام نده 

من خودمو بد کردم شرشون از سرم شد و تموم شد الان برای هیچی با من کاری ندارن 

وقتی فقط ازم میکنن مگه خرم باج بدم بهشون

من یک تیکه ش را نظر میدم شمامستقلید هروقت هرکی خاست دعوتتون کنه مستقیم زنگ بزنه به خودتون اگه واقعا ...

آره. کسی که. منو دعوت می‌کنه  به جشنو عروسی فک می‌کنه مادر شوهرم بهم میگه ولی نمیگن.  جاریمو برمیدارند میرن ولی به من نمیگن.   چون شوهر جاریم. همیشه در خدمت مادرشوهر و خواهر شوهرمه برا همین.

شماهم ساده نباش،اونا برا شما زیرک بازی درمیارن شما هم زیرک باش که فکر نکنن خیلی زرنگن.توهم به روش خودشون عمل کن،به هیچ وجه بهشون اطلاعات نده و اجازه نده تو زندگیت دخالت کنن،اگه تو رو باهات خوبن توهم تو رو خوب باش.به فامیلای شوهرتم بسپار و بگو که خواستن دعوتت کنن به خودت بگن،بگو شما منو هروقت دعوت میکنید به من نمیگن

خواهی نشوی رسوا،همرنگ حقیقت شو👍لطفا لطفا آقایون درخواست دوستی ندین به هیچ وجه قبول نمیکنم😤