2777
2789
عنوان

علت درد مفاصل و مچ پا

| مشاهده متن کامل بحث + 280 بازدید | 44 پست
شما بیمار پنداری داری که حاصل اعصاب ضعیفه. از همون سردی بدنه. چهارتا 6،ماه سبک زندگی تغییر بده اطلا ...

از کجا متوجه شدید؟ 

آخرین روز تقویم پایان نیست، از فرداش یک شروع جدید؛ پس ناامید نباش؛ ادامه بده....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر کیلو اضافه وزن سه برابر فشار به زانو و مفاصل میادولی ی چکاپ کامل برو

رفتم چکاپ همه چی اکی بود فقط یک کم چربی خونم بالا بود با ۳تا آنزیم کبد

آخرین روز تقویم پایان نیست، از فرداش یک شروع جدید؛ پس ناامید نباش؛ ادامه بده....

من محققم. تایپیک تجربه درمان افسردگی خودم بخون

دقیقا اضطراب بیماری دارم و دارو میخورم

من محققم. تایپیک تجربه درمان افسردگی خودم بخون

میشه درخواست دوستیم رو بپذیرید و بهم کمک کنید

رفتم چکاپ همه چی اکی بود فقط یک کم چربی خونم بالا بود با ۳تا آنزیم کبد

نگفت سونو بری؟ 

ی سونو شکم و لگن برو ببین کبدت چرب نیست

اگه همه چیت اوکی بهتر بری باشگاه تا عضله هات قوی بشه

نگفت سونو بری؟ ی سونو شکم و لگن برو ببین کبدت چرب نیستاگه همه چیت اوکی بهتر بری باشگاه تا عضله هات ق ...

سونو رفتم چندماه قبل اکی بود ولی این سری دکتر گفت داری میری سمت کبد چرب

یعنی کبد چرب موجب بدن درد میشه؟

[QUOTE=383015938]میشه درخواست دوستیم رو بپذیرید و بهم کمک کنید[/QUOTEگ

30 صفحه اول تایپیکم بخون و اجرا کن. ده صفحه آخر تایپیکم آدرس کانال و گروهم در ایتا و تلگرام هست. فقط باید عمل کنی. کاری من برنمیاد هرچی لازمه رایگان نوشتم. بعدش لازم بود وقت تماس تلفنی با هزینه میذارم

0

سونو رفتم چندماه قبل اکی بود ولی این سری دکتر گفت داری میری سمت کبد چربیعنی کبد چرب موجب بدن درد میش ...

کبد چرب رو قسمت های دیگه بدن تاثیر داره

و اینکه گاهی باعث بزرگ شدن طحال میشه و خیلی دردسر داره

ورزش خیلی خوبه برات

عمومی ازمایش نوشت

عمومی فایده نداره این راهی ک شما رفتی من ده سال پیش رفتم نهایت دکتر روماتولوژی فهمید.... اول از همه برو دکتر روماتولوژی اونم فوق تخصص شهرتون .....

کاربری،سال۱۳۸۹ هستم ک رمزشو گم کرده 😒
عمومی فایده نداره این راهی ک شما رفتی من ده سال پیش رفتم نهایت دکتر روماتولوژی فهمید.... اول از همه ...

چی بود مشکلتون؟

عمومی فایده نداره این راهی ک شما رفتی من ده سال پیش رفتم نهایت دکتر روماتولوژی فهمید.... اول از همه ...

چی بود مشکلتون؟

روماتیسم داشتید؟