2777
2789
عنوان

شوهرم پول بیمارستانمو نمیده

1552 بازدید | 58 پست

سلام دوستان ، من باردارم شوهرم از این ویروس جدیدا که کل سسستم گوارشو درگیر میکنه گرفته بود ، بهش گفتم نزدیکم نشه ولی گوش نکرد و ویروسشو بهم داد و بعدم علی رغم میل من منو گذاشت خونه ی مامانم اینا تا اونا بهم برسن و خوب بشم

منم خونه ی مامانم اینا نصف شب خیلی حالم بد شد و اونا منو بردن بیمارستان و بهم سرم وصل کردن و یه ملیون و دویست هم بابام پول بیمارستانمو داد ، من بهشون گفتم از شوهرم میگیرم میریزم به حسابتون 

حالا شوهرم میگه من پول بیمارستانتو نمیدم چه اشکالی داره مامانت اینا پولتو بدن ، دخترشونی باید واست خرج کنن 

هر چی هم باهاش حرف میزنم بازم پولو نمیده !!! 

هی امروز فردا میکنه و نهایتش میگه نمیدم چون خواهر خودم یه وقتا از مامان بابام پول میگیره 

تازه بابام ما رو بیمه کرده و هر ماه از حقوقش کلی پول کم میشه ، پول اونم خیلی دیر میده در حالیکه باید اول ماه بده !!!

من از مامان بابام خجالت میکشم😔

شوهرم اصلا حالیش نیست که با اینکارا وجهه ی خودش پیش مامان و بابام خراب میشه 

به نظرتون واقعا حق با شوهرمه ؟ اون تو این مورد خیلی حق به جانبه و میگه پول بیمارستانتو باید اونا بدن !!! 

دلیلی باش که آدمها باور کنند هنوز خوبی وجود داره ...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به بابات بگو شما رو از بیمه خودش بیاره بیرون .شوهرت خودش بره بیمه کنه .شوهرت دیگه خیلی بی خیاله والا خودت یه پس اندازی داشته باش برا ابنجور وقتا  

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا

چرا بابات باید شمارو بیمه کنه چرا این اشتباه رو کردی

علیرغم میل باطنیت

عزیزم مگه کردت تو گونی و بردت 

معلومه خیلی ساده ای 

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

باور کن‌سر سیسمونی هم بازی در میاره بابات ابنو داد اونو نداد  .بعد زایمانت هم نرو خونه بابات بمون  چون ایشونم میاد مهمون‌میشه خونه خودت بمون اگر خواستی مادرت بیاد پیشت بمونه 

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا

البته موضوع از این قراره که مامان بابام منو بردن بیمارستانی که بیمه مارو قبول نمیکرد ، البته اونا نمیدونستن ولی خب آخرش که شد یک ملیون و دویست تومن مامان و بابام گفتن اشکالی نداره سلامتی تو واسه ما مهمه ، حتی اگه خواستی پول بیمارستانتو نده 

ولی من خودم بهشون گفتم پولشو میدم ولی اخرش شوهرم اینجوری کرد !!! 

نباید میرفتی خونه پدرت . باید می موندی که خودش تورو ببره بیمارستان 

بشه درس عبرت واسه زایمان و تسویه حساب اون موقع

مواظب حرفاتون باشین بعضی وقتا یه حرف تا صبح یه نفرو بیدار نگه میداره ... :)

البته موضوع از این قراره که مامان بابام منو بردن بیمارستانی که بیمه مارو قبول نمیکرد ، البته اونا نم ...

بابات میتونه فاکتور های بیمه رو ببره بیمه  خودشون .پرداخت میکنن

زشت که هست ولی جدی بابات میاد پول بیمارستان رو پس بگیره؟خودت چطور راضی شدی بابات بیمه تون کنه؟اونم ز ...

چی زشته ؟ اینکه بابام من رو بیمه کنه ؟ 

یعنی میگی شوهرم راست میگه و بابام پول بیمارستان رو داد من نباید بریزم به حسابش ؟