2777
2789
عنوان

زایمان در هفته سی و هفت

480 بازدید | 53 پست

کسی بوده تو این هفته زایمان کرده باشه

بچش دستگاه نرف؟

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم شما که ۶ روز مونده یعنی ۳۷ هفته ای؟

من خواهر زاده ام ۳۵ هفته دنیا اومد نرفت دستگاه بستگی به شرایط بچه داره.

سونو رفتی بدونی وزنش چه طوره؟

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
نه دیگه کامله

جدی خدا کنه درد دارم میخام برم فردا دکتر میترسم ببرنم اتاق عمل

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

اگ وزن بچه خوب باشه حالش خوب باشه دلیلی نیست بره دستگاه

ازاون زودترهم دنیا اومدن مرخص شدن

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲
عزیزم شما که ۶ روز مونده یعنی ۳۷ هفته ای؟من خواهر زاده ام ۳۵ هفته دنیا اومد نرفت دستگاه بستگی به شرا ...

عزیزم تیکرمو براساس تاریخی ک گفتن زایمانه زدم روزایی ک باقی مونده درسته

۳۸ هفته زایمانمه الان ۳۷ هستم

از ۳۵ هفتگی بچه دستگاه نمیخواد .مگر موارد خاص

نمیدونم والا من ۳۷ هفتم شنیدم

من 37 هفته 5 روز زایمان کردم درد زایمان آمد سراغم بچم دستگاه نرفت

خداروشکر دختر بود یا پسر

عزیزم تیکرمو براساس تاریخی ک گفتن زایمانه زدم روزایی ک باقی مونده درسته۳۸ هفته زایمانمه الان ۳۷ هستم

خب به سلامتی عزیزم نگران نباش بچه از ۳۶ به بعد کامله.

سونو آخر رو نرفتی؟

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
جدی خدا کنه درد دارم میخام برم فردا دکتر میترسم ببرنم اتاق عمل

نترس 

بسپار به خدا

بچه هست ۳۵ اومده دستگاه نخواسته

بچه هم هست ۴۰ هفته اومده و دستگاه خواسته

همه چی دست خداست

ولی عملا ۳۶ به بعد دستگاه نمی خواد

فقط 18 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مبارک باشه نه خوبه سنش

خاستم بدونم اگر نه شایدم زایمان نکنم ب این زودی🤣🤣