2777
2789
عنوان

مادرشوهرم از دستم به شدت عصبانی شد بخاطر حرفم

| مشاهده متن کامل بحث + 841 بازدید | 46 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واااا اصلا شوخی به حساب نمیاد این حرف خیلی کارت زشت بود گاهی وقتا کاش حرفمون رو مزه مزه کنیم بعد بگی ...

شوهرم خندید . چون میدونه ک من هیچ حرفی رو از ته دل نمیزنم و منظورم با رقصش بود ن صرفا خودش

شوهرم خندید . چون میدونه ک من هیچ حرفی رو از ته دل نمیزنم و منظورم با رقصش بود ن صرفا خودش

دیگه نمیدونم اخلاق و رفتار خانوادگی شما چجوریه 

<یک آدم را دوبار پیدا نخواهی کرد ،حتی در همان آدم:))) 🤍🌱”>

من اگه اونجا بودم شاید از رقص خاله شوهرت میتونستم خودمو کنترل کنم ولی از چیزی که شما گفتین عمرا اگه میشد خودمو کنترل کنم الان چند دقیقه ست دارم میخندم 

معدرتخواهی نکن بگو دیشب حس کردم ناراحت شدین اما من قصد بی احترام به خود ایشون نداشتم فقط صرفا درمورد نوع رقصیدنش همچین چیزی به زبونم اومد امیدوارم از دستم ناراحت نشده باشین که یوقت فکرنکنه قصدت توهین بوده

حالا گذشته از سرزنش کردنه استارتر شما تصور نکردین رقص خاله ی شوهرشو؟؟؟با توضیحی که استارتر داد از رق ...

داماد های خودش هم همه داشتن میخندیدن اونقدر ک خنده دار بود محال ممکن هست ک کسی اون رقص رو میدید نخنده

تو سالن عروسی خودش رو میکشید رو زمین بعد بلند میشد تند تند دور خودش چرخ میزد با اهنگ گلی خوشگلی سعید شایسته 

ولی خب من اشتباهی ک کردم اون جمله رو گفتم

[QUOTE=383011352]عمرا عذر خواهی کنم آخه اصلا کارتون درست نبوده انگار مادرشوهرت، در مورد خاله یا اقوا ...

عزیزم خب زده اما موضوع اینجاست ک شما از اون حرفها خبر ندارید چون من اونارو تعریف نکردم همین مادرشوهرم ب دختر خاله م گفته بود شکل عقب مونده ها میمونه

اونم چی جلوی خودش

حداقل من این شوخی رو کردم خواهرش اصلا اونجا حضور نداشت 

عزیزم خب زده اما موضوع اینجاست ک شما از اون حرفها خبر ندارید چون من اونارو تعریف نکردم همین مادرشوهر ...

چقدر بدم میاد از اینجور ادما که کسی رو مسخره میکنن اونم تو روی شخص نمیگن شاید طرف دلش بشکنه 

دخترخالتون بعدش چیزی به شما نگفت که ناراحت شده یا نه؟؟ البته میدونم که ناراحت شده اما با شما درمیون گذاشت یا نه؟

چقدر بدم میاد از اینجور ادما که کسی رو مسخره میکنن اونم تو روی شخص نمیگن شاید طرف دلش بشکنه دخترخالت ...

جلوی خود اون گریه ش گرفت فقط 18 سالشه اما حتی عذر خواهی هم نکرد ازش تازه شرایط روحیش هم میدونست دختر خاله م روستا زندگی میکنی و مثلا سالی دو بار پدربزرگش چند روز میارتش خونه مادرم اینا و من هم دو سه روزی میگم بیاد خونه من پدر مادرش هر دو فوت کردن با دونستن همه این شرایط جلوی خودش مسخره ش کرد قیافه ش رو 

اینو فقط ب این دلیل تعریف کردم ک بقیه اینقدر ازش دفاع میکنن خیلی هم ادم باشعوری نیست وگرنه من خودم هیچقوت با یک فرد خیلی محترم اصلا همچین شوخی نیمکنم