2777
2789
عنوان

مادرشوهرم از دستم به شدت عصبانی شد بخاطر حرفم

| مشاهده متن کامل بحث + 841 بازدید | 46 پست
من نفهمیدن به خود مادر شوهر گفتی یا خواهر مادرشوهره ؟خاله همسرت یعنی؟

پیش مادرشوهرش ب خاله ی شوهرش توهین کرده 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

حرفی که زدی دیگه خخخخ

اما خیلی زورش آمده مادرشوهرت 

حالا خاله شوهرت احتمالا روش نمیشده واسه برقیه گفته از آهنگ نهایت استفاده رو ببره

شماهم نارنجک رو ضامن کشیدی انداختی منتظر ترکش هاش باش 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

البته به اون نگفته به خواهرش گفته

خب چه فرقی داره

خواهر عزیزه 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

کاربر تازه ای و تاپیکت فیکه اصلاقابل باورم نیست یکی تااین حد بیشعور مادرشوهره هم جوابش فقط چشم غره !!!!!

خدا رو چه دیدی شاید شد 🍀 ‏گاهی سوال پیش میاد که فلانی کلی کتاب خونده، چرا بازم افکارِ سطحی داره؟ شکسپیر زیبا جواب داده: مطالعه مانند خورشید باشکوه آسمان است که نمی‌توان با نگاههای گستاخانه در آن نگریست. کسانی که پیوسته به روی کتاب خم شده‌اند، چیزی جز تقلید پوچ از کتب دیگران نصیبشان نمیشود. 

حرفی که زدی دیگه خخخخاما خیلی زورش آمده مادرشوهرت حالا خاله شوهرت احتمالا روش نمیشده واسه برقیه گفته ...

فقط کافی بود فیلم رو میدیدن بخدا هر کی دیگه بود از خنده اشکش در میومد 

اما خب من حداقل نباید حرفی میزدم 

شوهرم خندید و بقیه واکنشی نداشتن اصلا فقط مادرشوهرم بهش برخورد

واااا اصلا شوخی به حساب نمیاد این حرف خیلی کارت زشت بود گاهی وقتا کاش حرفمون رو مزه مزه کنیم بعد بگیم شاید حتی شوهرتم ناراحت شده باشه تو الان شوهرت به خالت بگه مثل شلنگ دستشویی ناراحت نمیشی؟

<یک آدم را دوبار پیدا نخواهی کرد ،حتی در همان آدم:))) 🤍🌱”>

حالا گذشته از سرزنش کردنه استارتر شما تصور نکردین رقص خاله ی شوهرشو؟؟؟

با توضیحی که استارتر داد از رقص بنده خدا تصور کردم چقد خندم میاد چطور استارتر که فیلمو دیده خندش نگرفته و مقایسه کرده با شلنگ خخخخخ