2777
2789

امشب رفته بودیم خونه مادرشوهرم بعد دخترش فیلم عروسی خودش رو گذاشته بود ک مثلا مرور خاطرات کنن عروسیش سال 88 بود

بعد تو فیلم خواهر مادرشوهرم باورتون نمیشه نشسته بود رو زمین با اهنگ سعید شایسته حرکات عجیب غریب در میاورد خودش رو میکشید رو زمین

من برگشتم گفتم شبیه شلنگ دستشویی میمونه ک در رفته از دست

بعد مادرشوهرم بهم نگاه کرد با اخم یک چشم قره زد و دیگه خداحافظی هم نکرد باهام موقع رفتن

ب نظرتون کار بردی کردم 

نظر خودت چیه 

چه مادر شوهر خوبی داری همونجا تو جمع جوابت نداد

من وقتی پیام میدم لبخند به لب دارم، پوستمم حسابی کلفته. اگه تمایل به بحث و گفتگو نداری کافیه یه استیکر گل برام ریپلای کنی  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای 😂😂😂😂😂😂چرا اینو گفتی آخه 

تروخدااا وقتی تاپیک میزنم یا سوال میپرسم فقط به لپ کلام دقت کنید نه اینکه چرا اینجاش کجه چرا اونجاش.... تروخدااا خیلی بدمممم میادددددددددددددددد

بهت بگن شلنگ دستشویی ناراحت نمیشی ؟!

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

ای کاش هیچی نمیگفتی خیلی بد گفتی .

قرار نیست همیشه چیزی که به ذهنمون میاد رو به زبون بیاریم حتما امروز ازش عذر خواهی کن.

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

من نفهمیدن به خود مادر شوهر گفتی یا خواهر مادرشوهره ؟

خاله همسرت یعنی؟

تروخدااا وقتی تاپیک میزنم یا سوال میپرسم فقط به لپ کلام دقت کنید نه اینکه چرا اینجاش کجه چرا اونجاش.... تروخدااا خیلی بدمممم میادددددددددددددددد

البته به اون نگفته به خواهرش گفته 

ای کاش هیچی نمیگفتی خیلی بد گفتی .قرار نیست همیشه چیزی که به ذهنمون میاد رو به زبون بیاریم حتما امرو ...

پروفتون اشک آدم درمیاره 🥲🥲🥲😭

برهمگان گر ز فلک زهر ببارد همه‌شب /من شکر اندر شکر اندر شکر اندر شکرم⭐