2777
2789
عنوان

نی‌نی‌سایت جای عجیبی شده

718 بازدید | 82 پست

سلام. ❤️

من خیلی ساله توی نی‌نی‌سایت هستم، فکر کنم تقریباً از اوایل دهه‌ی ۹۰.

خیلی وقت بود که دیگه نمی‌اومدم و پستی هم نمی‌ذاشتم.

یادمه قبلاً فضا خیلی متفاوت بود و آدم نمی‌ترسید از حرف‌زدن.

الآن روزبه‌روز بدتر و عجیب‌تر می‌شه.

وقتی حالت به هر دلیل خوب نیست و نیاز به حرف‌زدن داری و کسی رو نداری، باز می‌ترسی اینجا تاپیک بزنی. چون همیشه کسی یا کسانی پیدا می‌شن که بی‌دلیل بخوان بچزونن، برچسب بزنن، مسخره کنن...

شاید بیش‌تر از دو ساله که می‌خوام یه تاپیک بزنم و خانمایی با شرایط شبیه و نزدیک به خودم رو پیدا کنم، تا به خودم بگم که تنها و تک‌افتاده نیستم و در گفت‌وگو و معاشرت باهاشون یه آرامشی داشته‌باشم.

اما می‌دونید چرا نزدم؟

چون می‌دونستم احتمالاً اولین برچسبی که می‌خورم اینه: تو مَردی و معلوم نیست برای این دخترا چه نقشه‌ای داری!

حتی تاریخ عضویت طرف و سابقه‌ش رو نگاه نمی‌کنیم.

کاش با هم مهربون‌تر بودیم و انقدر ترس و انزوای اضافی به بقیه تزریق نمی‌کردیم.

و کاش اینجا شرط سنی داشت لااقل.

هرقدر انسان شریف‌تر، نجیب‌تر و حساس‌تر باشد، از جنایت دیگران بیشتر رنج می‌برد، و این دو علت دارد: یکی این‌که خود را مستحق خیانت نمی‌بیند، و دیگر این‌که منتظر نیست سایرین با او عملی کنند که خود او با سایرین نکرده‌است. (سه تفنگدار، الکساندر دوما)

من و خیلیای دیگه شاید نیاز به حرف‌زدن یا پیداکردن دوستان و معاشرانی با شرایط نزدیک به خودمون داریم، اما با جوّ فعلیِ اینجا می‌ترسیم حرف بزنیم...

هرقدر انسان شریف‌تر، نجیب‌تر و حساس‌تر باشد، از جنایت دیگران بیشتر رنج می‌برد، و این دو علت دارد: یکی این‌که خود را مستحق خیانت نمی‌بیند، و دیگر این‌که منتظر نیست سایرین با او عملی کنند که خود او با سایرین نکرده‌است. (سه تفنگدار، الکساندر دوما)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کسی کاری نداره تاپیکتو بزن 

اتفاقا اینجا خیلیا دوست میشن بیرون میرن 

من خودم از ۸۹ حدودا اینجام کلی هم دوست نینی سایتی دارم 

مثلا توی تاپیکهای کی مجرده کی ساکن فلان منطقس کی بچش فلان مدرسه میره و...

خودتو محدود کردی الکی

چون جمعیت حداکثری رو رده سنی ۱۳ تا ۲۰ سال تشکیل دادن

صبح ها تاپیک بزن معمولا خانومای خونه دار و با تجربه صبح ها میان سایت بچه ها هم مدرسه ان نمیان

# یک _ مینیمالیست _ با چادر گُل گُلی 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را         

چرا با تاپیکت بقیه باید فکر کنن مردی؟

چون قبلا سر یه تاپیک ساده این‌و بهم گفتن! 😅

حالا اینجا شرایط خانما رو برای معاشرت بنویسم که شک نکن برچسب مرررد بودن می‌خورم. 🤣

خانمای مجرد بالای سی سال - ترجیحاً ساکن شهر بزرگ - که با وجود میل عاطفی و جنسی سمت روابط بدون ازدواج و نامشروع نرفته‌باشن...

باور کن از سال ۴۰۲ می‌خوام این تاپیک رو بزنم اما ترسیدم. :))

من واقعا نیاز دارم به معاشرانی از جنس خودم تا دچار انزوا و فروپاشی روانی نشم.

چقد حرفاتون حق بود به دلم نشست😍

😍😍

الآن شما خانمی یا آقا دوست گرامی

مشخصه دیگه 😅 تاپیک‌های قبلمم هست

نه حق نداری تاپیک جنسی بزنی هرچی دوس داری بزن

اینجا از هر تاپیکی یه جنگ درست می‌کنن 😂 بلدن!

کسی کاری نداره تاپیکتو بزن اتفاقا اینجا خیلیا دوست میشن بیرون میرن من خودم از ۸۹ حدودا اینجام کلی هم ...

آره زیادی محتاط و محافظه‌کارم.

منم چند تا دوست از اینجا دارم اتفاقا. 😍