2777
2789
عنوان

از خواهر عقب مانده و معلول شوهرم خسته شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1452 بازدید | 73 پست
عزیزم لگن میاری زیرش ؟حمامش میکنی ؟غذاشو میزاری دهنش ؟

من فقط غذاشو میدم، حمام و پدرش میبره ، لباساشو پدرش عوض میکنه ، ولی همین که زیر یه سقف با منه خودش بزرگترین رنج برای منه😪😭

لطفا رسیدگی کنید ، نام مستعار قابل ویرایش نیست   نام کشور هم به ایران قابل تغییر نیست
به ولای علی که تاپیکم فیک نیست و عین حقیقته😪😪من پنج سال شبانه روز تو اوج جوانی سخت ترین و رنج آورت ...

خب مگه تو شخصا تر و خشکش میکنی 

چرا ابنقدر از قیافه اش بد میگی کار خدا بوده نگو توبه کن گناه داره 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حقته انقدرکهبدذاتی خداجای درستی قرارت داده

الهی به حق فاطمه ی زهرا همین بلا سر خودت بیاد تا بفهمی زخم زبون زدن به یه آدم بی گناه چه عقوبت دردناکی داره

لطفا رسیدگی کنید ، نام مستعار قابل ویرایش نیست   نام کشور هم به ایران قابل تغییر نیست
من فقط غذاشو میدم، حمام و پدرش میبره ، لباساشو پدرش عوض میکنه ، ولی همین که زیر یه سقف با منه خودش ب ...

خب اونجا خونه اون هست شما باید برین 

من فقط غذاشو میدم، حمام و پدرش میبره ، لباساشو پدرش عوض میکنه ، ولی همین که زیر یه سقف با منه خودش ب ...

آها با شما زندگی میکنه البته کمی هم بهش رسیدگی میکنی 

درسته سخته تا حدودی 

شبا راحت می‌خوابه اذیت نمیکنه ؟

تو دنیای علی کریمی ها تو وحید شمسایی باش 🌸غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊

خب مگه تو شخصا تر و خشکش میکنی چرا ابنقدر از قیافه اش بد میگی کار خدا بوده نگو توبه کن گناه داره

میدونم کار خدا بوده ولی من تو زندگی با اینا دچار ناراحتی روحی شدم و دیگه اعصابم نمی‌کشه که بیشتر از این تحمل کنم، یعنی دیگه بخوامم نمیتونم تحمل کنم، ظرفیتم پُر شده، فقط میخوام فرار کنم برم و دیگه پیش اینا نباشم تا اینقد زجر نکشم😪😭

آها با شما زندگی میکنه البته کمی هم بهش رسیدگی میکنی درسته سخته تا حدودی شبا راحت می‌خوابه اذیت نمیک ...

اتفاقن ما انقد شبا بخاطر این اذیت میشیم😒😪

همش صداهای عجیب از خودش در میاره ، حرکات های دیوانه وار و جنون آمیز داره ، رفتارهاش کلاً غیر طبیعی و غیر قابل تحمله ، زندگیم با اینا به یه کابوس تبدیل شده😓😩

بله متاسفانه، پنج ساله که دارم شب و روز ، روز و شب ریخت این عقب مونده ی معلول رو تحمل میکنم و زجر می ...

خب ازدواج نمیکردی حالاهم ناراحتی جداشو

پدرومادرم جوون مرگ شدن اگه دوست داشتین یه صلوات براشون بفرستین لایک کنیدمنم برای شماصلوات میفرستم

میدونم کار خدا بوده ولی من تو زندگی با اینا دچار ناراحتی روحی شدم و دیگه اعصابم نمی‌کشه که بیشتر از ...

خب از اول مگه نمیدونستی همچین خواهری داره اگه اذیتی جدا شو 

عزیزم به حرف و ناسزاهای بقیه گوش نده برات مهم نباشه میخای حرف بزن تعریف کن از کاراش بگو کارایی که با ...

من که واگذار میکنم به فاطمه ی زهرا هرکس که تو این تاپیک دل منو شکست الهی عقوبت دردناکشو به زودی ببینه😒😪😔

توروخدانگو گناه داره 

عزیزم شمامادرشدی؟

پدرومادرم جوون مرگ شدن اگه دوست داشتین یه صلوات براشون بفرستین لایک کنیدمنم برای شماصلوات میفرستم

اتفاقن ما انقد شبا بخاطر این اذیت میشیم😒😪همش صداهای عجیب از خودش در میاره ، حرکات های دیوانه وار و ...

خدا کمکتون کنه 😔

دلم برای پدرش سوخت که باید دخترشو حمام کنه لباسشو عوض کنه ان شالله خدا بهش خیر دنیا و آخرت بده 

ماهم تو اقوام داریم دوتا خواهر برادرن خیلی سخته نگه داریشون 

خدا بهتون صبر مضاعف بده

تو دنیای علی کریمی ها تو وحید شمسایی باش 🌸غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊

خب از اول مگه نمیدونستی همچین خواهری داره اگه اذیتی جدا شو

نه به پیغمبر نمیدونستم، ما اون موقع که من و شوهرم باهم عقد کردیم اوج کرونا بود و نمیشد بیاییم تحقیق

بعد از عقد اومدم خونشون وضع زندگیشون و دیدم و جا خوردن و به شدّت پشیمون شدم ولی دیگه کار از کار گذشته بود و من به عقد رسمی همسرم در اومده بودم، چند سال اوّل زندگی رو به اجبار با اینا تحمل کردم تا شوهرم کم کم دستش باز بشه برام خونه فراهم کنه ولی هرچی زمان جلوتر میرفت منم ناراحتی روحیم و افسردگی با اینا بیشتر میشد😪😔😭😢