2777
2789
عنوان

از خواهر عقب مانده و معلول شوهرم خسته شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1452 بازدید | 73 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دلت فحش میخواد نه؟ چقدر بد ذاتی

بد ذات شماها هستین که بدون اینکه از زندگی پر درد و رنج من آگاه باشید کورکورانه قضاوت میکنید😠😡

انگار که با دشمنتون طرف هستید😒😡

لطفا رسیدگی کنید ، نام مستعار قابل ویرایش نیست   نام کشور هم به ایران قابل تغییر نیست
بد ذات شماها هستین که بدون اینکه از زندگی پر درد و رنج من آگاه باشید کورکورانه قضاوت میکنید😠😡انگار ...

برو نوشته هات و بخون تا متوجه بشی

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
حقته انقدرکهبدذاتی خداجای درستی قرارت داده

بد ذات تویی زنیکه ی عوضی ، الهی که خدا بدتر از زندگی منو سرت بیاره تا بفهمی کورکورانه قضاوت کردن و توهین و تحقیر چه عقوبتی داره😡😠

لطفا رسیدگی کنید ، نام مستعار قابل ویرایش نیست   نام کشور هم به ایران قابل تغییر نیست
بد ذات تویی زنیکه ی عوضی ، الهی که خدا بدتر از زندگی منو سرت بیاره تا بفهمی کورکورانه قضاوت کردن و ت ...

معلول خود خودتویی که ذهنت جز فحش  نفرین بی اذبی که البته لایق خودته چیزی نمیتونه تولید کنههرررری

بد ذات تویی زنیکه ی عوضی ، الهی که خدا بدتر از زندگی منو سرت بیاره تا بفهمی کورکورانه قضاوت کردن و ت ...

عزیزم اروم باش خوب خواهر قشنگم شما هیچی از زندکیت نگفتی 

فقط اومدی از ی بچه ی معلول بد گفتی 

بچه ها ک خبر ندارن بازگو کن تعریف کن تا حقو بهت بدیم با بد صحبت کردن ک چیزی حل نمیشه هم دل شما هم دل بچه ها سایت میشکنه نکنین 

به امید روز های روشن تر 🩶التماس دعا دارم ازتون🐣 درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

عزیزم اروم باش خوب خواهر قشنگم شما هیچی از زندکیت نگفتی فقط اومدی از ی بچه ی معلول بد گفتی بچه ها ک ...

خیلی ادم بیشخصیتیه اینجا کلی مادرهست که بچه شون شرایطش خاصه هرچقدرررم زندگیش بد باشه حق نداره اینجوری دل این همه مادرو خون کنه اصلا و ابدا حق ندار

خیلی ادم بیشخصیتیه اینجا کلی مادرهست که بچه شون شرایطش خاصه هرچقدرررم زندگیش بد باشه حق نداره اینجور ...

بله خب شماهم حق دارین 

شاید به سای شوک عصبی وارد شده 

شاید قصد این نبوده 

نمیدونم 

هرچی ک هست ان شاالله  خدا به دل همه ارامش بده 

شاید بنده خدا اسی تموم زحمتاشو میکشه ما ک خبر نداریم 

به امید روز های روشن تر 🩶التماس دعا دارم ازتون🐣 درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

سلام خواننده خاموش بودم بخاطر شما پیام گذاشتم عزیزم تروخدا استغفار کن دنیا خیلی بی رحمهدخترشون هست . ...

مگر به دلسوزی شما امید پیدا کنم، وگرنه بقیه منو به چشم دشمن هفت جدّشون می بینن که انگار پدر و مادرشون کشته باشم یه همچین رفتار توهین آمیز و بی رحمانه ای با من دارن که دل رنجور و درد کشیده ی منو بیشتر شکستن😭😭

الهی به حق همین شب جمعه و به حق علی و اولاد علی هر کس داره زندگی منو بی رحمانه و کورکورانه قضاوت میکنه الهی که بدتر از زندگی من نصیبش بشه و یه معلول بدتر از خواهرشوهر معلولم نصیبشون بشه تا بفهمن یه دردمند زجرکشیده رو نباید اینطور قضاوت کنن😓😓

مگر به دلسوزی شما امید پیدا کنم، وگرنه بقیه منو به چشم دشمن هفت جدّشون می بینن که انگار پدر و مادرشو ...

عزیزم لگن میاری زیرش ؟

حمامش میکنی ؟

غذاشو میزاری دهنش ؟

تو دنیای علی کریمی ها تو وحید شمسایی باش 🌸غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊

فقط امیدم اینه تاپیک فیک باشه تصور هم چین انسانهایی ادمو ناامید میکنه اززندگی

به ولای علی که تاپیکم فیک نیست و عین حقیقته😪😪

من پنج سال شبانه روز تو اوج جوانی سخت ترین و رنج آورترین روزگار رو تحمل کردم و اشک ریختم😓😭