2777
2789
عنوان

از خواهر عقب مانده و معلول شوهرم خسته شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1452 بازدید | 73 پست
بد ذات شماها هستین که بدون اینکه از زندگی پر درد و رنج من آگاه باشید کورکورانه قضاوت میکنید😠😡انگار ...

عزیزم درسته کسی نمیدونه چی دو رو برت داره میگذره .درسته حق داری سخته ولی دلیل نمیشه مرگ اون بنده خدا رو بخوای.مگه خدایی که تصمیم میگیری باشه یا نباشه.میتونی آروم و بدون نفرین کردن از گرفتاریت بگی اینجا کسی که نمیتونه وضعیت فعلی تو رو تغییر بده ولی می‌تونه با آرامشی که داری دردو دل می‌کنی  پای دردودلت بشینه و آرومت کنه.توقع نداری که شما بگی این انسان بمیره همه بگن آمین.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم اروم باش خوب خواهر قشنگم شما هیچی از زندکیت نگفتی فقط اومدی از ی بچه ی معلول بد گفتی بچه ها ک ...

اینا میان دل منو میشکنن کورکورانه قضاوت میکنن، بدون اینکه از زندگی من چیزی بدونن منو به رگبار توهین و سرزنش و زخم زبون می بندن، خوب منم یه درد کشیده ی دل شکسته ام، پنج سال از جوانیم به پای اینا حروم شد ، دیگه صبر و تحمل موندن با یه معلول ذهنی رو ندارم،😪😭😭

لطفا رسیدگی کنید ، نام مستعار قابل ویرایش نیست   نام کشور هم به ایران قابل تغییر نیست
مگر به دلسوزی شما امید پیدا کنم، وگرنه بقیه منو به چشم دشمن هفت جدّشون می بینن که انگار پدر و مادرشو ...

عزیز دلم آروم باش بگو یا صاحب صبر 

خدا مهربونه درک می کنه شمارو و غم هاتون ، فقط خدا می فهمه 

انشاالله به جبران این سختی ها بهترین پاداش و خواهی گرفت 

خدا هیچ سختی و بدون پاداش نمیزاره و مطمئن باش جز خدا کسی شمارو درک نمی کنه .

انرژی منفی و از خودت دور کن نزار شیطون مانع این پاداش بزرگ بشه ..بخدای احد و واحد دیدم که میگم جبران می کنه براتون

میدونم دعوت به صبر راحته ولی انجامش سخت ؛ اما اگه بدونی در پس پرده خدا براتون چه اجری دنیوی و هم اخروی کنار گذاشته حداقل از فشار روانی برای شما ایجاد شده کم می کنه .

در ازای قلب شکسته ات از خدا چیزی بخواه

خدا ؛ به قلب های شکسته طور دیگه ای توجه می کنه ..

خدا کمکت کنه .. بهت صبر بده ..روحیه بده ..انرژی بده و هر اونچه که لازمه بده ک از این مسیر عبور کنی ..

امیدوارم انقد زرنگ باشی ک بدونی معامله با خدا دو سر سوده ..

با خودش درد دل کن ..انشاالله در پناه خدا آروم و صبور باشی و معجزه ای بشه که انقد خوشحال باشی ک غم هات فراموش بشه💚

یارب ، نظر تو برنگردد ...برگشتن روزگار سهل است...
عزیزم درسته کسی نمیدونه چی دو رو برت داره میگذره .درسته حق داری سخته ولی دلیل نمیشه مرگ اون بنده خدا ...

منم میخواستم شروع کنم به درد و دل کردن که اینا از هر طرف ریختن تو تاپیک من و بدون اینکه چیزی از زندگی پُر رنج من بدونن منو به باد توهین و تحقیر و سرزنش گرفتن و دل درد کشیده ی منو بیشتر سوزوندن و اشک منو در آوردن😭😭😭😭

لطفا رسیدگی کنید ، نام مستعار قابل ویرایش نیست   نام کشور هم به ایران قابل تغییر نیست
منم میخواستم شروع کنم به درد و دل کردن که اینا از هر طرف ریختن تو تاپیک من و بدون اینکه چیزی از زندگ ...

ناراحت نباش عزیزم.منو چند نفر دیگه بدون قضاوت کردن شما فهمیدیم خسته ای کم آوردی که اینطوری داری بیان میکنی.سخته میفهممت.ولی بدون خدا بهترین پاداش رو برات کنار گذاشته خدا جوری جبران می‌کنه برات که خودت تو عجب میمونی .با شوهرت حرف بزن.اونو که باید شرایط تو رو تغییر بده 

منم میخواستم شروع کنم به درد و دل کردن که اینا از هر طرف ریختن تو تاپیک من و بدون اینکه چیزی از زندگ ...

خواهر قشنگم  قبول کن درسته خسته ای کم آوردی ولی تو هم بد گفتی از یه موجودی که دست خودش نبود این تقدیر.

توروخدانگو گناه داره عزیزم شمامادرشدی؟

نه متاسفانه، من بخاطر اینکه پنج سال با اینا گرفتار بودم خودم نتونستم صاحب فرزند بشم😪😔

دلیل اذیت شدن تو کاملاً مشخصه، اما خب از طرفی شرایط معلولیت و خانواده هم پیچیده‌ست. تنها راهش صبر و قبول شرایطه یا شاید باید دنبال یه راه بهتر مثل گرفتن کمک از بهزیستی باشین که اونا بهتر بتونن حمایت کنن. گیر دادن به پدرشوهر بی‌فایده‌ست، زور دستت نیست.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

نه متاسفانه، من بخاطر اینکه پنج سال با اینا گرفتار بودم خودم نتونستم صاحب فرزند بشم😪😔

عزیزم اگه نمیتونی وجداشو اگرهم شرایط جداشدن نداری خودت وسرگرم کن باهرچی که دوست داری ولی اگربه اون فرشته معصوم هم کمک کنی خداصدبرابرش وبه زندگیت برمیگردونه 

اولادخیلی عزیزه بخاطرهمین نمیتونن ازش دل بکنن وبزارن بهزیستی 

پدرومادرم جوون مرگ شدن اگه دوست داشتین یه صلوات براشون بفرستین لایک کنیدمنم برای شماصلوات میفرستم

اینا میان دل منو میشکنن کورکورانه قضاوت میکنن، بدون اینکه از زندگی من چیزی بدونن منو به رگبار توهین ...

عزیزکم شما باید همون اول توضیح میدادی میدونی ک جو سایت چطوریه 

به امید روز های روشن تر 🩶التماس دعا دارم ازتون🐣 درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

این خانواده مگه قبل از  ازدواج‌تون فرزندشون که معلولیت داره رو از دید شما پنهان کرده بودند که شما نتونستید تصمیم بگیری واسه سرنوشتت

خدایا...من چیزی نمی‌بینم آینده پنهان است ولی آسوده‌ام،چون تو را می‌بینم و تو همه چیز را...                      لینک چت ناشناسhttps://harfeto.timefriend.net/17640189773666