شوهرم یه خواهر عقب مونده ی ذهنی و معلول و به شدّت بد قیافه و بد ترکیب داره که از خودش صداهای عجیب در میاره و رفتار خیلی زننده و غیر طبیعی داره که آدم با دیدنش از هرچی تو دنیاست دلزده میشه
هرچی هم به پدرشوهرم میگیم این معلول رو بزار بهزیستی گوشش بدهکار نیست که نیست و همینجوری داره هم خودشو عذاب میده هم ما رو زجرکُش میکنه
لطفا رسیدگی کنید ، نام مستعار قابل ویرایش نیست نام کشور هم به ایران قابل تغییر نیست
❤میشه نفری یدونه صلوات برام بفرستین ک خانوادش راضی به وصلت بشن؟؟؟
هرکسی چشمش به امضام افتاده ازش خواهش میکنم ی صلوات برام بفرسته؟ هدیش کنه به اقام حسین؟ از اقام میخوام هرکس دعام کرد واسطه ی اونو خواستش پیش خدا بشه الهی امین 🩷 زندگیم وصله به اون اتفاقی ک قراره بیفته کاش بیفته🩷 نذر کردم اگه اتفاق بیفته به دختر بچه ها کش مو به پسر بچه ها شکلات بدم چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اگه خواهر مریض داره احتمالا شوهرن هم ناقل بیماریه نمیترسی یع موقع سر بچه هات بیاد البته زبونم لال دور از جون شون ولی گلم حداقل به زبون نیار
چقدر این متن دکتر الهی قمشه ای زیباست 👌🏻روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند فضای منزلتان خالی از نقاشی های کودکانه خواهد شد؛ دیگر اثری از شکلک های خندان بر روی دیوارهای خانه، حک کردن اسامی بر روی پارچه ی دسته ی مبل ها و طرح های لرزان انگشتی بر روی شیشه های بخار گرفته ی پنجره های خانه،وجودنخواهد داشت.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند دیگر اثری از هسته های میوه ها در زیر تخت ها وجود نخواهد داشت. در آن روز می توانید مدادی را بر روی میز براي يادداشت كردن پیدا کنید و شيرينی داخل یخچال باقی خواهد ماند.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند میتوانید برای خود غذاهای بخارپز به جای ساندویچ هات داگ یا همبرگر درست کنید.میتوانید زیر نور شمع غذا بخورید بدون آنکه نگران دعوای فرزندانتان برای فوت کردن شمع ها باشید.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند زندگیتان متفاوت خواهد شد آنها آشیانه تان را ترک خواهند کرد و خانه تان آرام... ساکت... خالی و تنها خواهد شد.در آن زمان است که به جای چشم انتظاری برای فرارسیدن «روزی» ؛ دیروزها را مرور خواهید کرد... یعنی در ان روزها ؛ دلتنگ امروزتان خواهید شد...پس امروزتان را با آنها عاشقانه زندگی کنید
اصلا نیازنیست بگم گناه داره و اونم انسانه و اینا چون معلومه قلب لطیفی نداری ، سرزشم نباید کرد چون خارج از اعصاب و روحیه ی یک عده س همزیستی با افراد خاص ولی منطق میگه اگه اون بچه رو نمیتونی تحمل کنی مل زندگیتو عوض کن خودت تا نبینیش اونم بچه ی اون خونه س نمیشه که بیرون کنین اونو