2777
2789

۲۳ سالم بود ازدواج سنتی کردم معتاد کتک فحش تا تونسم ترکش دادم اخر بدون هزار تومن جدا شدم خونه بابام که نگم براتون جهنم خدا شاهده قرض کردم بچمم که نمیبینم یه نفر هس از فامیل زنش با دومادشون بهش خیانت کرد ولی فمید زنه بارداره و دو قلو طلاقش نداد یعنی نمیتونس ببینید عزیز ترین کسم بمیره اگه دروغ میگم خوبه پس به جا قضاوت کمک کنید حالا وه باره میاد خاستگاری نمیدونم چکار کنم من ۳۵ سالمه الان نه پولی دارم مستقل زندگی کنم پدرم چون بیوه ام نمیراره اصن کار کنم بچمم که نمیبینم ناگفته نماند زنه هم میدونه حانواده مرد همه رسمی اومدن 

زر نزن بابا چاخان باز

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بمرگ مادرم بچم بمیره دروغ نمیگم

برو بچه جون فردا امتحان دینی داری

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

اصلا اصلا 

میخایی بری تو دام اون مرد 

اون الان ب زمین و زمان شک کرده 

بری یعنی مرگ ب خواست خود

برو کارگری کن با پیرمرد ازدواج کن ولی مجرد 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

دختر جان نه شوهر قحطه نه کار 

ک تو مجبور بشی تن ب هر خفتی بدی

من نمیگم اون مرد بده ولی جو خونشون نرمال نیست 

از زن و داماد زخم دیده 

و هنوز هم تو رندگیش هستند 

از اون زن کشتن و پاپوش برا تو برنمیاد؟!

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
خب میدونی مشکل اینه مرده گیره خیلی یعنی پدرم از اون بدتر

گیر شدن شده علت بله گفتن ؟!!

اصلا اصلا میخایی بری تو دام اون مرد اون الان ب زمین و زمان شک کرده بری یعنی مرگ ب خواست خودبرو کارگر ...

خب مبگن هر شرطی بزاری قبول چه خودش چه خانوادش بایا نمیرارن کار کنم خانوادم خودشونم دریغ از حمایت حتی نمیرارن بچمو ببینم ۵ ماهه ندیدمش خیلی سختمه

دختر جان نه شوهر قحطه نه کار ک تو مجبور بشی تن ب هر خفتی بدیمن نمیگم اون مرد بده ولی جو خونشون نرمال ...

خب نمیزارن کار کنم بابام شمره نمیزاره بچمم بینم ۵ ماهه بچمو ندیدم بیوه ام اسیرم کرده تو خونه بخدا خستم هیچ خطایی نکردم فقط از یه معتاد جدا شدم

خب مبگن هر شرطی بزاری قبول چه خودش چه خانوادش بایا نمیرارن کار کنم خانوادم خودشونم دریغ از حمایت حتی ...

این همه شرط و قول و قرار میزارن تهش با همینی ک هست ب پایان میرسه میری با یه بچه  یا برمی‌گردی یا تو عذاب میمونی

من میگم ازدواج کن ولی با مرد مجرد و شرایط خانوادگی درست و حسابی 

تو خونه کار کن

ترشی درست کن

سبزی پاک کن

ایتا گروه بزن 

با قیمت کم شروع کن

خب نمیزارن کار کنم بابام شمره نمیزاره بچمم بینم ۵ ماهه بچمو ندیدم بیوه ام اسیرم کرده تو خونه بخدا خس ...

خب شما زن مستقل هستی از لحاظ قانونی 

جدا شو ازشون ۱۲۳  زنگ بزن و ازشون فقط یک جا ک‌بخابی و هم کار بخواه 

یک سال سختی بکش بعد برا خودت باش 

یا برو پرستار سالمند شو بیست و چهار ساعته جای خواب هم میدن 

قدیم نیست بگی فقط با خانواده باید بمونم و..الان کار برای افرادی مثل تو هم هست 

تازه میتونی موارد ازدواج بهتری پیدا کنی 

خب نمیزارن کار کنم بابام شمره نمیزاره بچمم بینم ۵ ماهه بچمو ندیدم بیوه ام اسیرم کرده تو خونه بخدا خس ...

وقتی شمره بری دو روز بعدپشبمان بشی میگه بمیر وبمون همونجا