2777
2789
عنوان

آدمایی که غیبت نمیکنن چقد قابل اعتمادن

| مشاهده متن کامل بحث + 301 بازدید | 38 پست
غیبت انرژی منفی زندگی اون آدما رو میندازه رو مامنم بخاطر همین سعی میکنم زیاد غیبت نکنم

دقیقا،من اون زمانی که اهل غیبت بودم به شدت انرژی منفی داشتم و حال روحیم داغون بود،اد وقتی غیبتو ترک کردم خیلی آرامش دارم

عاشق آدماییم که غیبت نمیکنن خودم غیبت کن عالمم متاسفانه البته خیلی وقته غیبت نمیکنم و دارم سعی‌خودمو ...

منم در گذشته خیلی غیبت میکردم،الان چند سالی میشه که غیبتو ترک کردم و می بینم که چقد الان آرامش دارم چقد حال روحیم خوبه در صورتی که زمانی که اهل غیبت بودم اصلا آرامش نداشتم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اوهوم خیلیمامان من خیلی اخلاقش بده.هم خیلی اهل غیبته.هم بی نهایت حرف درار و دو بهم زن و فضولههیجی نم ...

امیدوارم مادر یه روزی به این نتیجه برسن که چقدر این خصلت های بد علاوه بر اطرافیانشون به روح و روان خودشون هم آسیب میزنه و این اخلاق ها رو ترک کنن 

چقدر این تاپیکا قشنگن...با همین تاپیک یه کمک هرچند کوچیک به جا انداختن یه رفتار درست توی جامعه کردین ...

خوشحالم از نظر مثبتت

امیدوارم همینجور که شما میگی باشه و این تاپیک حتی اگه فقط رو رفتار یک نفر تأثیر بذاره و اون یک نفر عادت بد غیبت کردنو ترک کنه خیلی خوشحال میشم

نمیدونممن پاش بیفته تو روی طرفم جرات گفتن حرفامو دارم.عموم غیبتامون در مورد کسیه ک زندگیمو پکوندکسی ...

من یادمه یه آیه قرآنی خوندم که یادم نیست کدوم آیه بود که نوشته بود غیبت نکنید مگر کسی که به او ظلمی شده باشد،خب اینکه یکی به شما ظلم کرده و زندگیتو پکونده به نظرم شما حق داری غیبتشو بکنی چون تو داری راجب چیزی غیبت میکنی که به تو مربوط میشه،تاپیک من بیشتر در مورد غیبت های خاله زنکی که به طرف اصلا مربوط نمیشه هست،مثلا فلانی لباسش پاره بود،تو مهمونی چاقوی میوه رو میکرد تو دهنش‌،ناخوناشو میجوید،فلان رفتار مسخره رو داشت و چیزایی مثل این که هیچ ضرری به زندگی غیبت کننده نزده و اصلا بهش ربطی نداره