2777
2789
عنوان

آدمایی که غیبت نمیکنن چقد قابل اعتمادن

| مشاهده متن کامل بحث + 301 بازدید | 38 پست
من اهل غیبتم و کاملا مورد اعتماد همه اطرافیانمم چون دهن لق نیستم

عذاب وجدان نمیگیری پشت سر کسی حرف بزنی

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر کی به من درخواست بده خر خر خره 🐴🐴🐴🐴

اوهوم خیلی

مامان من خیلی اخلاقش بده.

هم خیلی اهل غیبته.هم بی نهایت حرف درار و دو بهم زن و فضوله

هیجی نمیشه بهش گفت.فوری دنیارو پر میکنه

حتی اگه بگم به کسی نگو قسم میخوره میگه نمیگم

بازم میفهمم گفته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوش ب سعادت کسی ک غیبت دیگرانو نکنهواقعا ی آپشن فوق العادس😅

دقیقا

آرامششون هم خیلی زیاده چون فقط سرشون تو زندگی خودشونه و کاری به زندگی دیگران ندارن و موفق ترن چون فقط حواسشون به زندگی خودشونه و پیشرفت بیشتری تو زندگی شون میکنن

چقدر این تاپیکا قشنگن...

با همین تاپیک یه کمک هرچند کوچیک به جا انداختن یه رفتار درست توی جامعه کردین♥️

هر چقدر دوست داشتی لایک کن                                              نظری داشتید با رعایت احترام و «منطق»خوشحال می‌شم ریپلای کنید.لطفا نقد یک رفتار غلط اجتماعی رو با دخالت کردن توی زندگی دیگران اشتباه نگیرین و رفتار های غلط خودتون رو با این شعار که زندگی هرکس به خودش مربوطه توجیه نکنید🙏‌.                                       ‌غلط املایی ببینم تذکر نمی‌دم چون بعضیا خوششون نمی‌آد دیگه خداوکیلی سپاسگزار رو با ذ ننویسید:/                                      مراقب حرف‌هاتون باشید چون شما نمی‌دونید قراره چند بار تو ذهن طرف مقابل تکرار بشه...💔.                                                    سگ اخلاق و مودی بودن افتخار نیست پس مثل آدم رفتار کنین😊 موافق معادل‌سازی واژه های غیر ایرانی🇮🇷#فارسی_صحبت_کنیم.        مخالف جدی تبعیض نژادی و توهین به قومیت ها

عذاب وجدان نمیگیری پشت سر کسی حرف بزنی

اخه پشت کسی حرف نمیزنم معمولا

اگ ادم تهمت بزنه به کسی آره

ما معمولا پشت دشمنای مشترک حرف میزنیم

ولی هرکس هر رازی داره بهم میگه در صورتی عذاب وجدان میگیرم ک رازی رو برملا کنم ‌.که دهنم قرصه

بهم بگید براتون حمد بخونم
اخه پشت کسی حرف نمیزنم معمولااگ ادم تهمت بزنه به کسی آرهما معمولا پشت دشمنای مشترک حرف میزنیمولی هرک ...

غیبتم یه جور پشت سر کسی حرف زدن دیگه 

پس برا چیه میگن کسی که غیبت میکنه داره گوشت برادر مرده اشو میخوره 

البته دور از جون

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر کی به من درخواست بده خر خر خره 🐴🐴🐴🐴

منم یه ویژگی خوبم اینهخیلی رو خودم کار کردم باعث شد خودمم ارامش دارم

عالیه👏بهت تبریک میگم،به نظرم اگه فرهنگ سازی بشه و خاله زنک بازی و غیبت کردن از جامعه مون حذف بشه آرامش و پیشرفت تو زندگی آدما خیلی بیشتر میشه 

عالیه👏بهت تبریک میگم،به نظرم اگه فرهنگ سازی بشه و خاله زنک بازی و غیبت کردن از جامعه مون حذف بشه آر ...

مرسی عزیزم 🌸✨

یه مدت انجام میدادم ولی دیدم اگه کسی اینکارو درباره من بکنه چقدر من ناراحت میشم پس منم انجام ندم من تاجایی که بتونم به اطرافیان گوشزد میکنم  یعنی اخطار میدم جلوی من حداقل انجام ندن و خب کم کم اوناهم دارن همراه میشن خوشبختانه

مهندس نفت ادایی 💅🏻 ، در حال مهاجرت به کشور موردعلاقم 💍

خیلی خوبه👏کاش فرهنگ سازی بشه و همه تو جامعه مثل شما بشن

هوم 

انشالا که بشه 🤗🤗

غیبتم یه جور پشت سر کسی حرف زدن دیگه پس برا چیه میگن کسی که غیبت میکنه داره گوشت برادر مرده اشو میخو ...

نمیدونم

من پاش بیفته تو روی طرفم جرات گفتن حرفامو دارم.

عموم غیبتامون در مورد کسیه ک زندگیمو پکوند

کسی ک با دو بچه و شوهر وسط زندگیم اومد و ......

اما پشت رفیقا جلوی بقیشون و در غیابشون حرف نمیزنم

کسیو مسخره نمیکنم

واقعیت رو میگم حتی تو روشون

من با هرکس مشکل دارم پشت و روش همونم .بخاطر همین یک رنگ بودنم افراد کمیو برای رابطه انتخاب کردم

یعنی مردم عاشق ادمای با نقابن

ک پشتشون بدترین چیزارو بگن

و تو روشون قربون صدقه برن

بهم بگید براتون حمد بخونم
من اهل غیبتم و کاملا مورد اعتماد همه اطرافیانمم چون دهن لق نیستم

منظورم از مورد اعتماد بودن رازداری نیست،منظورم اینه که طرف مقابل مطمئنه که تو راجبش پیش کسی بدگویی نمیکنی و غیبتشو نمیکنی