2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین بحث خوب و بد بودن قیافه نیست

بحث به دل نشستنه

یوقتایی طرف خوشگلم هست اما به دل نمیشینه

من با کسی که به دلم نشینه ازدواج نمیکنم

اما کسی که زشتم باشه اما من با چهرش حال کنم هیچ مشکلی ندارم

اول خوب نگاه کردم و سنجیدم با معیارام جور بود قبول کردم الان دیگه به قیافه فکر نمیکنم وقتی ازدواج کردم

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

مهمه. خوشگلی نه به معنای اینکه شبیه مدلا باشه باید به دلت بشینه یعنی ممکنه به چشم همه زشت باشه ولی شما از دیدنش لذت ببرید

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
خوب نیست از چه نظر کدوم از اعضای صورتش رو نمیپسندی؟

کلا خوشگل نیست 

خیلی کم موعه

دماغش خیلی قوز داره چشاش افتاده ست قیافش مردونه نیست 

نمی‌دونم چیکار کنم تنها مشکلم هم قیافه شه

سلیقه افراد و معیار هاشون خیلی فرق داره

خواهرم وقتی میخواست ازدواج کنه قیافه پسر رو مسخره میکرد اما دید شرایطش خوبه ازدواج کرد الانم زندگیش خوبه

ولی من ظاهر برام مهم بود دست خودم نیست الانم راضیم 

اشهد ان علی ولی الله

خیلیادم به همسرش نگاه میکنه باید کیف کنه

سلام من یه سوالی داشتم ازتون می ترسم ناراحت بشید😕🥲

🚶🕳️👈👉👇👆🧖⛷️😈😈😈نامه ای به همسر ایندم :سلام من اشپزی بلد نیستم از گشنگی میمیری بدبخت🤣🤚