2777
2789
عنوان

خانوما توروقرآن بیایید 😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 809 بازدید | 54 پست
ایشالا عزیزم میگیره دوقلو میشه یه پسر یه دختر دیگه دفتر بارداریو میبندی با خیال راحت زندگیتو میکنی خ ...

ایشالله ایشالله ایشالله🤩😍😂 چچچششششم ، نه عزیزم گفت حرکتم میتونین داشته باشین چون تو استراحت مطلق خون لخته میشه

فقط 21 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وااای مامان😁😁😊😁😊😊 خوبم تو چطوری ؟ روز شماری برای روز آزمایش😇😍

حواست باشه فقط زیاد اب گرم دوش نگیر پایه گاز زیاد وای نستا اصلا چیزی بلند نکن مدت زیاد پیاده نرو پله ممنوع اما در حد معمول دوره خونه تاب بخور

حواست باشه فقط زیاد اب گرم دوش نگیر پایه گاز زیاد وای نستا اصلا چیزی بلند نکن مدت زیاد پیاده نرو پله ...

آره حموم نرفتم اصلا فعلا هم خونه مامانم اینا هستم آره بعد غذا پا میشم یکم ‌قدم میزنم

فقط 21 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40