2777
2789
عنوان

خانوما توروقرآن بیایید 😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 810 بازدید | 54 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نزدی نو نت درد پریودی بد انتقال ان شا اله که گرفته برایه اونه

چرا میگن علائم بارداری و پریودی یکیه توکل کردم به خدا برام دعا کن

فقط 21 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
روز تولد منه .از ته قلبم برات آرزو میکنم با خبر خوش تگم کنی کلا آرزوی تولدم و خرج شما میکنم خدا خودش ...

انشالله ۱۲۰ ساله بشی عزیزم سایت بالا سر بچه هات خانومی ، ممنونم ازت انشالله خیر خوبی که واسه من میخوای خدا هزار برابرشو بهت برگردونه ، چشم حتما خبرت میکنم عزیزم😘😘😍🥰🥰😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40
انشالله ۱۲۰ ساله بشی عزیزم سایت بالا سر بچه هات خانومی ، ممنونم ازت انشالله خیر خوبی که واسه من میخو ...

دورت بگردم .مواظب خودت باش .منم سال ها پیش چشم انتظاری کشیدم .خیلی سخته درکت میکنم 

الان پسرم ۱۶ سالشه 

درست میشه همه چی 😍🥰😇

اللهم عجل لولیک الفرج
دورت بگردم .مواظب خودت باش .منم سال ها پیش چشم انتظاری کشیدم .خیلی سخته درکت میکنم الان پسرم ۱۶ سالش ...

خدا نکنه ، چشم عزیزم ، ماشالله خدا حفظش کنه الهی برات یک عالم نوه بیاره عروس خوب بیاره😍🥰 خدا پدر مادرتو بیامرزه براشون فاتحه و ایت الکرسی خوندم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا نکنه ، چشم عزیزم ، ماشالله خدا حفظش کنه الهی برات یک عالم نوه بیاره عروس خوب بیاره😍🥰 خدا پدر م ...

خیلی محبت کردی عزیزم 

خدا رحمت کنه رفتگانتون 

خدا پدر و مادرتون و حفظ کنه

اللهم عجل لولیک الفرج
خیلی محبت کردی عزیزم خدا رحمت کنه رفتگانتون خدا پدر و مادرتون و حفظ کنه

قربونت ، الهی آمین خدا به دلت صبر زیاد بده😘😘😘😘

1
5
10
15
20
25
30
35
40