2777
2789
عنوان

خانوما توروقرآن بیایید 😭😭

809 بازدید | 54 پست

سلام من شنبه انتقال جنین دارم ۲ روز هست خارش واژن گرفتم‌پماد زدم خوب نشد عفونت از داخله آخه ۴ روز بعد قطع قرص سیپروکساین و متروندازول که هر روز ۱۰۰۰ از هر کدوم انداختم چرا عفونت میترسم دکتر انتقال نده پماد زدم ۲ روزه موضعی البته ولی خوب نشد چیکار کنم😭😭 شوهرم میگه میخوای کنسل کن گفتم چی میگی من ۵ ساله منتظرم چیو کنسل کنم این همه قرص آمپول پس چی ؟ راستی بعد اینکه دکتر انتقال داد میشه پماد استفاده کرد واژینال😭😭 خدایا

فقط 21 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نوشتی موضعی الان دقت کردم 

فکر‌ نکنم موضعی تاثیری داشته باشه ولی باز حتما بگو 

قرصا هم فکر نکنم اثری بزارن ولی باز حتما بپرس 

با دو روز خوب نمیشه که عفونت یه هفته الی ده روز دوره ی درمانشه 

با عفونت باردار بشی هم مشکل خاصی ایجاد نمیکنه 

استرس فقط مشکل ایجاد میکنه گلم 

نوشتی موضعی الان دقت کردم فکر‌ نکنم موضعی تاثیری داشته باشه ولی باز حتما بگو قرصا هم فکر نکنم اثری ب ...

سلام خوبی ؟ آره از بیرون میزنم خودم گرفتم یه بار پرسبدم میگن مشکلی نیست ، قرصارو هم خود دکتر داده بود ، حالا امروز یکم بهتر شده خدارو شکر آره یکی دو مورد خوندم خدارو شکر باردار شدن به دنیا هم اومد مشکل خاصی نیست ،فقط باید استرس نداشته باشم برام دعا کن 😘

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام گلم فراد‌چه روزه خوبیه برات

سلام عزیزم مرسی آره روز خوبیه از الان دلم داره سر میاد میگم ۱۴ روز چطور بخوابم😂 برام دعا کن باورم نمیشه به این زودی گذشت

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام عزیزم مرسی آره روز خوبیه از الان دلم داره سر میاد میگم ۱۴ روز چطور بخوابم😂 برام دعا کن باورم ن ...

در مورد استراحت مطلق ار دکترت بپرس ان شا الله خوش خبر بیاییی کیف کنم

آره اتفاقا الان خودمم داشتم فکر میکردم بپرسم الهی آمیین عزیزم انشالله با دعاهای شما

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عززیزم چخبر انتقال دادی به سلامتی؟در چه حالییییییی؟

سلااااام آره عزیزم 😍 امروز ساعت ۱:۲۰  اینا برام دعا کن کلی امپول داده

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام خوبی چطوری ؟ من امروز انتقال دادم😍 برام دعا کن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلااااام آره عزیزم 😍 امروز ساعت ۱:۲۰ اینا برام دعا کن کلی امپول داده

ایشالا عزیزم میگیره دوقلو میشه یه پسر یه دختر دیگه دفتر بارداریو میبندی با خیال راحت زندگیتو میکنی 

خدا بزرگه استرس نداشته باش حرص نخور عصبی نشو خوب بخور ایشالا دیگه با خبرای خوب میایی 

استراحت مطلق داده؟